divendres, 2 de març del 2007

La música dona vida

Per tots es coneguda la manca de bona música de forma continua a la capital de l'Anoia (actualment ja no sabriem si col·locar-la a la futura vegueria centre, vegueria Penedés, ...), en forma de concerts en viu. Des de l'ajuntament només es potencia portar un parell de grups de renom per la festa major (tercera setmana d'agost, normalment) i Anòlia ja està tot el públic content, i sembla que això no és així. El públic anoienc, a l'igual que el de la resta de Catalunya està fart de veure com en lloc d'anar augmentat la quantitat de sales on poder escoltar música en directe, aquestes van desapareixent per motius variats. Des d'aquí també demanem PROU AGRESSIONS A LA CULTURA.


Ja fa un temps que està funcionant una sala de concerts, La Sala, que és l'antic teatre Mercantil reconvertit en espai per a concerts, sala de comedies i discoteca. Aquest espai té una bona cartellera i per totes les edats, fet força important. De tots depent que el seu funcionament sigui exitós, i no només pel ben estar econòmic dels seus propietaris, sino per la riquesa cultural que aquesta ens proporciona.
Per altra banda, també trobem El café Foment on es programen concerts a una escala més reduida, i fins fa un temps també podiem trobar El Café, que va tancar a finals del 2006.

Enguany, per la FM'07 ja sonen noms, com els La Troba kun-fú i Gertrudis. Pel que fa a Anòlia, sembla ser que estarà enfocada a un estil més rumbero, i ja sonen els Xerramequ Tiquis Miquis.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tb he sentit que vindria Antonia Font!

Anònim ha dit...

Antònia Font, per Anòlia o FM08 ???

mrpage ha dit...

Oléeee! Un grup que m'agrada a Igualada! Feia dies que no passava alguna cosa semblant. Vaig a Santa Maria a fer tocar les campanes!

Anònim ha dit...

Desconet si Antonia Font vindrà amb el seu submarí per Anolia o per FM'07, però sembla ser l'imformació brolla d'una bona font.

mrpage ha dit...

Parlant de música. Aquesta cançó que sona només entrar, fa ràbia.

Anònim ha dit...

N'hi ha una de xula als posts! La de Young Folks a mi m'agrada!