dijous, 8 de març del 2007

Torna la temporada Moixiganguera


Aquest divendres passat van tornar a engegar els assaigs dels Moixiganguers d'Igualada. Enguany hi hagut canvis en l'equip tècnic, sent el cap de colla el Miquel Bernadí, el segon cap de colla el Pau Mestre, cap de pinyes Antoni Esteban i cap de canalla Mont Marimón. Enguany hi dos membres del lakul dins de l'equip tècnic, el Roger Vives dins l'equip de pinyes i el Toni Guix dins de l'equip de canalla.

La primera actuació serà el dia 22 d'abril, per celebrar el dotzè aniversari de la colla. Per aquesta actuació encara falta molt de temps i és per això que els assaigs són molt importants per començar a posar a punt els castells de 7 i així començar la temporada amb bon peu. El nou cap de colla té força ambició i no descarta anar a fer castells nous.

També estaria bé que molta gent de la colla del Lakul que té la camisa a l'armari, li tregues la pols i se la poses, tant sols en ocasions com l'aniversari, festa major, Montserrat i la diada, però si a sobre s'anima a venir els assaigs i a més actuacions millor que millor.

Per fer una mica de memòria els assaigs són els dimecres de 8 a quarts de 10 del vespre i els divendres de 10 a 12 de la nit, i el local està situat al carrer caputxins s/n, darrera del casal d'avis.

Doncs vinga tots de color morat i fer-la ben grossa aquesta temporada!!!!

1 comentaris:

Xavi ha dit...

Ara ara! Animeu-vos!!!
Ho diu un que està de graller i de mans laterals a la pinya i, qui sap, si també de tabaler...