dimecres, 7 de març del 2007

Aquest diumenge tots contra l'actual Pla Director

Com alguns ja sabeu la Conca d'Òdena està en peu per no deixar-se trepitjar per un pla director fet per quatre persones, que no coneixen la nostre realitat.

Ens han fet un Pla director de durada fins el 2026, el qual destrossa tot el voltant de la conca i que només coneix la cultura del ciment i del totxo. Ens volen endinyar la gent que està farta de viure a Barcelona i convertir-nos amb una part més de la zona metropolitana de Barcelona. A més, no ens soluciona de res el transport públic fins a la ciutat comtal, ja que segons el pla director haurem d'anar amb tren fins a Manresa i tardarem si fa no fa el mateix temps que l'actual carrilet. Tampoc no respecta la pagesia, ni els espais verds.

Per a tot això i més, aquest diumenge es fan una serie d'actes populars per reindivicar la retirada del Pla director i fer-ne un altre que estigui en compte l'opinió dels habitants de la Conca d'Òdena.

Els actes són els següents:

Diumenge, 11 de març

9:30 h. Concentració a l'aparcament de darrera dels Mossos d'Esquadra d'Igualada i pujada per la carretera de les Maioles.
10 h. Botifarrada per tothom (2€)
11 h. TALLADA de l'AUTOVIA A2, Sortida 554
12 h. Caminada per la zona efectada pel Pla Director
14:30 h. Arribada a Igualada

Organitzen:

Unió de pagesos



En la part vermella és el que segons el Pla Director és sól industrial i urbanitzable

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo seré allà!

Anònim ha dit...

Ara es el moment de d'estar a favor o en contra.
Surt al carrer i manifesta't !!!

Anònim ha dit...

Jo intentaré anar-hi fins a les dotze, pq desprès vaig a la calçotada de moixiganguers.

mrpage ha dit...

Tallar la carretera no és la manera. Perque hem de putejar la gent que no en té cap culpa?

Anònim ha dit...

El que hauríem de queixar-nos és del Pla Director, i no si cal o no, tallar la carretera !!!!
Aquí els putejats serem els de la Conca d'Òdena, i no els de la carretera, perquè aquests d'aquí a dos dies, ja ni i pensaran, en canvi nosaltres ens ho haurem de menjar amb patates, si ens quedem a casa perquè no estem d'acord en tallar o no una carretera.
Es pot anar a la resta d'activitats, encara que no es sigui partícep de tallar la carretera.
Ens hi veiem.

Anònim ha dit...

Jo també hi he anat. Ha estat un èxit! Han estat només 10 mínuts. A veure quan farem la segona tallada!
Jaume

Anònim ha dit...

Per la gent:
La tallada de la carretera l'han feta els mossos d'esquadra, tan en un sentit com en l'altre, i fins i tot cinc minuts abans.
La manifestació ha entrat a la calçada, ha llegit el manifest, i ha sortit al cap de 10 minuts com a molt, els vehicles han esperat pacientment, i no s'han sentit molestos, fins i tot tenien un carril per agafar la sortida, i entrar cap a Igualada, per enganxar amb la següent.

Anònim ha dit...

He parlat amb una persona que va estar aturat amb el cotxe a l'autovia i m'ha dit que no va ser tant terrible, que només van ser uns minuts.