dijous, 15 de març del 2007

Pont de la Figa 2007

Ja és tradició, i que duri, que el pont de l'1 de maig celebrem la nostra festa grossa. Aquest any anirem a l’alberg Olakueta, situat a Berrriz (Durangaldea), on esperem celebrar els nostres deu anys com cal. T'hi apuntes?

DURANGALDEA

La comarca de Durangaldea, ubicada al cor de Biscaia, està considerada com una de les més belles de la comunitat autònoma basca. Els municipis que la composen són: Abadiño, Amorabieta-Etxano, Atxondo, BERRIZ, Durango, Elorrio, Garai, Iurreta, Izurtza, Mallabia, Mañaria i Zaldíbar.

Descarregar mapa de la comarca de DURANGALDEA

BERRIZ

PROVINCIA Biscaia
COMARCA Durangaldea
SITUACIÓ: S’arriba en cotxe per la carretera Bilbao-Donostia (N-634) agafant la sortida cap a Berriz, situat a 35 km de Bilbao, a 28 km de Vitoria, a 54 km de Donostia.
El municipi de Bérriz el conformen varis barris que s’ubiquen en les petites valls que es formen a la falda sud de l’Oiz. El nucli principal es Berriz Olakueta situat al vora de la carretera nacional que recorre la vall del riu Ibaizabal, en aquesta vall surt l’afluent Zaldu que va en busca del pas direcció a Guipúscoa. Els altres nuclis (antigues confraries) que composen el municipi son; Andikona, Eitua, Okango, San Lorenzo i Sarria.
Per més informació: clica aquí.
L’alberg OLAKUETA, és o n estarem allotjats durant el pont de maig (del 28 d’abril a l’1 de maig)

DISTANCIA: Segons el web mappy, 567 km, a 5h i 32m amb el recorregut Igualada-Berriz.
SITUACIÓ: A Berriz a 7 km de Durango, al costat de l’església.
DIRECCIÓ: Plaza Elizondo, 4-5-Berriz.
FOTOS:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert, com va anar la reunió d'ahir? estava a casa encostipat i no vaig poder venir, algú em pot fer cinc cèntims? Merci

Anònim ha dit...

Que s'en ha fet d'aquells PONTS DE LA FIGA que eren coneguts a tot Igualada on ningú volia faltar ... aquelles nits al local .... davant de la barra .... tallers .... les xerrades .... l'after-frankfurt ... performances ... uuuffff, hi ha records per omplir un món! Ho recordeu? ;-)

Aix, que em poso tontet! No deixem de fer-lo mai aquest PONT DE LA FIGA, encara que aviat hi haurà canalla (de nens petits) entre mig. Que macuuuuuuuuu!!!!

Anònim ha dit...

Nens Petits????????
Que m'he perdut res??? Que radio patio no va bé???
Ostres que m'estic imaginant de tot!!!
Sònia