dilluns, 27 d’agost del 2007

Èxit a la guingueta lakulera!

I és que semblava que cauria pel seu pes, però la bota que decorava la guingueta (barraca de fira) del lakul va aguntar estoica tota la festa de les tres nits.

La primera nit varem arrassar amb les tapes, quedant-nos sense en molt poca estona. L'eficacia de la cuina i el bon servei dels cambrers ens va demostrar altre cop que quan volem podem!

La segona nit, tot i el cansament i el dur dia que esperava als nostres moixiganguers, la festa també va regnar a la guingueta. Clients habituals de cada anys es barrejaven amb els nous clients poseits pel bon ambient que s'hi va respirar fins que el sol va despuntar.

La tercera nit l'apoteosi del sol ens va refermar com l'única guingueta que feia ballar la seva clientela fins a última hora, sempre amb els ritmes frenètics imposats pel nostre conegut dj.Jay! Impressionant!





3 comentaris:

mrpage ha dit...

Ei! Felicitats! La barraca del Lakul sempre és la que fot més patxoca!

Cal dir també que els frankfurts del Magí hi ajuden molt.

Bala ha dit...

Ei ei ei ei ei ei....
Aquests del lakul ja s'ho saben montar bé. Que gran la punxada del Aimar, tot i repetir les cançons, molt i molt de mérit. Veu saber trobar el moment adequat per ambientar a la gent! Gràcies!

Anònim ha dit...

Jo m'ho vaig passar molt bé! I semblava que la gent també!!! L'any que ve encara millor!!! Tot i que ens fem grans, com diuen els del Getto.