dimecres, 17 d’octubre del 2007

Els Moixiganguers a la màxima

El proper diumenge 21 d’octubre, els Moixiganguers d’Igualada actuaran a la plaça del Monestir de Montserrat conjuntament amb els Xicots de Vilafranca, els Castellers de Vilafranca i els Castellers d’Esparreguera, per celebrar-hi l’esperada trobada anual.
És en aquesta trobada on, ja en repetides ocasions, els camisa morada d’Igualada han pogut dur a terme els seus millors castells. Aquest any però, la colla vol fer un pas històric i superar el seu sostre amb l’esperada torre de 7 (2 de 7). Tal com s’han anat desenvolupant els darrers assajos, es respira un aire esperançador ja que han estat capaços de carregar i descarregar la torre de 6 neta (o sigui sense la pinya).
Tot i això, l’èxit d’aquesta propera actuació dependrà en gran part de l’assistència de tota la gent que vulgui tirar endavant aquest projecte i de la que s’hi vulgui afegir.
- font: www.moixiganguers.cat

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei moixis!!! Que tingueu moltíssima sort i descarregu l'esperada torre de set!!! Sino és així, cosa que dubto, jo us vindré a ajudar per la diada, "suposo"!

Anònim ha dit...

els verds es fan enrera i no van a Montserrat? pq?

Anònim ha dit...

pq per fer castells de 7 i de 8 prefereixen anar a santa úrsula

Anònim ha dit...

molts ànims! endavant que us ho heu currat molt en els assaigs.




tibet i burma llires.