dimecres, 16 de maig del 2007

La Mola 1.107m – El Montcau 1.056m


La Mola al parc natural de Sant Llorenç, ha estat el quart cim assolit per la gent del Lakul. La sortida ha estat molt concorreguda, i dotze lakulers, han assolit dos cims, la Mola, i el Montcau.

Aquest diumenge passat es va sortir d'Igualada a les 8 del matí, després d'una nit de descans i poca festa, direcció al coll d'Estenalles, punt d'inici de la sortida. A ple sol, i envoltats per una multitud de pares, fills, gossos, etc. començarem la nostra excursió, desviant-nos una mica de la gent, direcció al Montcau, cim d'esplèndides vistes, cap a Montserrat, Montseny, i el parc natural de Sant Llorenç i la serra de l'Òbac.

Continuarem, per la serra del pagès, entre boscos d'alzines i de rouredes, fins arribar al Morral del Drac, cova de llegendes i mil històries, situat sota la última pujada, abans d'arribar a la Mola. Després de la ultima pujada, per una fàcil canal, arribarem al monestir romànic que es troba situat al cim de la Mola. Com es de suposar, molta gent, un bon restaurant, i bones vistes, cap a Terrassa, Sabadell, Matadepera, Sant Llorenç, Montserrat, Montseny, etc. Foto de rigor, esmorzar, tornada.

La tornada s'efectuà pel mateix camí, visitant els Òbits, cases d'èpoques medievals a la roca, i el roure de Palau.

Després d'aquest cim, cal dir que ja en portem quatre, amb una mitjana superior a les 10 persones, que han arribat als cims.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

tot i la gent a mi em va agradar molt. Llàstima de la poca visibilitat que hi havia, pq les vistes deuen de ser fantastiques.

Albert Duran ha dit...

a per cert ,, jo no sortu a al foto de la capçalera ,, je ej ej

Anònim ha dit...

i a on eres??? amb una oñatierrera¿¿??

LAKUL ha dit...

Albert, ara ja hi surts!!!!