dimarts, 8 de maig del 2007

Curs de cuina

El diumenge al matí desprès d'haver fet una volta amb cotxe i amb presses per continuar les visites és va realitzar el curs de cuina. Un curs de cuina que ja va sent un clàssic dins del pont de la figa.Aquest cop els alumnes del curs es van dividir en 6 grups i cada grup realitzava un plat.

El menú va ser el següent:

Tartaleta de sardina
Pastís de porros
Creps amb botifarra d'arròs i formatge brie
Llagostins al curry
Conill gratinat amb all-i-oli de mel

i per postres:

Pastís d'aniversari


Cal dir que el resultat del curs va ser d'un bon nivell (tret del pastís de porros una mica massa cuit). Des d'aquí aprofito per dir que tots els alumnes milloren satisfactoriament.
Aquí teniu les receptes si algú té un problema per veure-les que m'envii un correu i ja li contestaré amb les receptes adjuntades.













5 comentaris:

mrpage ha dit...

Tantes coses veu fer? Pero aixo que era? Un curs de cuina o una carrera universitaria???

Anònim ha dit...

i encara falta el pastís de desè aniversari!! i tot en dues hores!

Anònim ha dit...

S'ha de dir que el pastís es va fer sense recepte, i va sortir molt bo!!!! jeje!
Sònia

Anònim ha dit...

Si Sònia si! Ara no recordo que el va fer... Jo no vaig poder entrar a la cuina, hi havia una de gent ... en tinc proves gràfiques!
Estava tot moooolt bo!

Anònim ha dit...

La recepta del pastís és posar a masarar les maduixes tallades a trossos amb ron bacardi i una mica de sucre (uns 30 minuts). Del líquid que ha sortit l'escampem pel pa de pessic i despres es barregen les maduixes amb la nata i es posa al mig de la massa de pa de pessic. Es cobreix amb 200 gr. xocolata desfeta i amb la mateixa quantitat de nata líquida tot barrejat.
I es decora amb nous.

PD: el pa de pessic pot ser de xocolata i despres cobrir-ho amb xocolata blanca desfeta (però la xocolata blanca costa més de treballar que la negra)