divendres, 2 de novembre del 2007

Caminant entre fulles

Ja queda poc. El 9è cim dels 10 previstos per aquest any dins l'activitat 10 anys 10 cims ens fa veure que ja s'acaba l'any. Avui s'ha marxat tard, i en conceqüència s'ha anat tard tot el dia.


Agudes + Turó de l'home

El dia ha començat a la plaça del gasogen Pasqual, on a les 8 del matí ens haviem de reunir per empendre camí cap al Montseny. Com sempre ens reunim tard. Sortim cinc cotxes carregats de ganes de flotar pels boscos plens de fulles que hem vist a les fotos i de passar una agradable jornada entre amics. El dia altre cop no ha defraudat.




A tres quarts de deu iniciavem l'ascenció, no abans dubtant de quin era el corriol a seguir, però ha estat qüestió de moments, per escalfar motors. Un cop iniciada, la pujada ens sorpren i ens deixa clar que no serà un passeig, sino una excurció per suar un miqueta. El bonic paisatge i les agradables i distesses conveses ens han fet arribar a l'emocionant grimpada, on avui l'Ashky no l'ha hagut de patir. Una grimpada xula i freda, doncs es trobava a la obaga de la muntanya.

A l'arribar a les Agudes ja podem veure el Turó de l'home, característic per centre meotorològic i la gran antena d'ús militar. A les Agudes esmorzem i ens fem la foto de rigor, la que sortirà a l'album. Ara ens resta recorrer uns caminets i arribar amb un moment al Turó de l'home.

De baixada gaudim de nou del magnífic paisatge, mentres que la gana ja passa factura. Als cotxes decidim parar-nos a dinar al proper restaurant que trobem i ens serveixim.

A l'arribar a Igualada, el Marc segueix l'excurció fins el l'edifici del 092 per tal de recuperar el seu Reault Clio, que al matí va estacionar en zona prohibida!

Ja està, un dia, un cim, una experiència, un recòrd, una foto, ....




















+fotos : aquí, aquí, aquí, aquí i aquí

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja he penjat les meves fotos!!!!

Anònim ha dit...

aquï unes poques mës....
http://good-times.webshots.com/photo/2918963610086867531REgeGY

ricard: ho sento perö no sön de tanta qualitat com les teves:)

Anònim ha dit...

Au va Seila! Estan molt bé!!! Si més no a mi m'agraden força!

Anònim ha dit...

ricard: tu fes-me un bon preu, que et compro la càmera.!
pd. ens veiem a la pròxima sortida/grimpada.....

Unknown ha dit...

Eiiii,
Ara que ja només queda un dels cims, on voldrieu anar ????
Teniu alguna idea ????
De moment s'estan estudiant zones tipus: Serra del Montsant, Serra de Prades, Serra de Busa ????
Alguna altra idea ???????