dijous, 15 de novembre del 2007

Enrolla't amb els Moixiganguers

Com cada any des de fa anys arriba l'última festa, el final d'una magnífica temporada de la colla castellera d'Igualada, els Moixiganguers.


Ja fa anys que el lakul s'encarrega de l'organització de la festa underground de final de temporada, aquelles que no queden gaire bé amb una entitat municipal, però que hom hi participa. Segurament van començar fent anar un gran nombre de moixiganguer/es a l'antic i emblemàtic local del lakul. Quins records! Els joves de la colla no saben a que ens referim, però els no tant joves ... Els últims anys s'ha traslladat al gran i espaiós local de Moixiganguers, on s'han viscut i s'han de viure grans moments.

Aquest dissabte 17, o millor dit matinada de diumenge 18 tindrà lloc una altra festa underground dels moixiganguers. Altre cop serà organitzada per la colla del lakul. Com sempre, provarem d'innovar, de donar un petit toc que la faci inoblidable, però sens dubte, la part més important sou vosaltres i les vostres ganes. Deixeu les vergonyes pel dinar familiar i passeu per gaudir!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un èxit !!!

Anònim ha dit...

Va haber-hi moltíssima gent! La Sala ho va notar? jeje

Anònim ha dit...

ens podríem plantejar montar una empresa de discoteques i festes ambulants pels pobles!!! jejejeje

va star molt b! ricard, jo diria q sí pero la veritat tant me fa jo m'ho vaig passar molt b!