dimecres, 6 de juny del 2007

El proper cim serà... el Canigó

El cap de setmana del 9 i 10 de juny és farà la cinquena sortida per anar a conquerir el cim del Canigó i així arribar a la meitat dels "10 anys 10 cims" que enguany ha organitzat la SELK per la commemoració dels 10 anys del Lakul.

Ara aquí podeu trobar una mica d'informació respecta a la sortida:

CIM
Canigó
ALÇADA
2784 metres
ZONA
Parc Natural del Canigó
DATA
9-10 de juny de 2007
GENT
Magi Tort
Jordi Carulla
Joanjo Garcia
Roger Carulla
Albert Duran
Marc Marcet
Toni Guix
Roger Garcia
Esther Copons
Joan Llopart
Roger Vives
Cristina Estrada
Jordi Costa

Dissabte 9 de juny de 2007. Es sortirà del la plaça del gasogen d'Igualada, amb cotxes particulars, direcció a Puigcerdà, passant pel túnel del Cadí. Passat Puigcerdà arribarem a la Catalunya Nord, on ens dirigirem a Thues-entre-valls, on esmorzarem (tb es pot fer a mig camí). En aquest poble es buscarà la zona d'aparcament, on hi ha l'inici de les Gorges de Carançà, on farem l'excursió d'unes 3 horetes, xino-xano, per pasarel·les metàl·liques a sobre del riu, etc. Dinarem a l'últim pont, amb dinar portat de casa, i farem la tornada per un altre camí (dues horetes i mitja més). Un cop acabada l'excursió, agafarem els cotxes, i ens dirigirem a buscar el lloc de dormir (en principi, i més còmode, seria un càmping). En el que queda de tarda, es faria una cerveseta al poble, al vespre sopar (o càmping o al poble), i a la nit descansar i dormir.

Diumenge 10 de juny de 2007. El diumenge al matí ens llevaríem, i faríem el primer esmorzar, de llet i cafè i galetes. Agafaríem els cotxes i pista amunt, direcció al refugi de Marialles (mitja hora per pista). Un cop arribat al refugi, començaríem l'ascensió al Canigó. A mig camí, faríem el segon esmorzar (refugi Aragó 2h), i al pic, o baixant, un àpat més complet, ja que se'ns passarà l'hora de dinar. La tornada, serà per la pista fins al càmping, dutxar-se, canviar-se, menjar i desmuntar les tendes, i tornada cap a Igualada, per la mateixa carretera.

ASCENSIÓ: Cal tenir, present, que l'ascensió al Canigó, no es farà per la ruta fàcil i normal, aquesta es farà per la vessant del refugi de Marialles, més bonica i més de muntanya (ja que s'ascendirà al cim per la coneguda xemeneia del Canigó (grimpada).Recorregut: Pista Casteil-Marialles (pista forestal de Marialles - excel·lent pista de muntanya, apte per a cotxes i de gran interès - 13km - màxim 30 minuts), arribada al refugi de Marialles, refugi d'Aragó (2h), Plans de Cadí, Portella de Vallmanya (4h), xemeneia, Canigó (4:30h - 2.784m), la tornada s'efectuarà, pel mateix camí de pujada (descens 3 hores)(comentaris i horaris extrets de l'ALPINA del CANIGÓ)(La pujada es farà per la vessant de Marialles, degut a que és una vessant més bonica, amb menys gent, i més de muntanya, a part de que la pista per la via normal, té molts punts que estigui tancada, i d'aquesta manera ens estalviarem també pujar amb taxis 4x4).

SELK (secció excursionista del Lakul)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, jo no puc anar-hi! Això que en tindria ganes. Camineu força, i com diu el Xavier, deixeu el nom del lakul ben alt!

Anònim ha dit...

jejeje!! no us canseu...

Anònim ha dit...

Us proposo q tb feu la Mostra per la muntanya! jeje Una mica de pallassos, una mica de teatre i molt de riures! ;-)

Anònim ha dit...

ei jo no surto a la llistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mercè