dimecres, 13 de juny del 2007

Aquest diumenge 100 3d7 del moixiganguers

Aquest diumenge, els Moixiganguers poden aconseguir una fita important en la seva història: el 3 de 7 número 100 de la seva història, comptant els castells en els quals l’enxaneta ha fet l’aleta (castells descarregats i també els només carregats). Aquest castell ha estat l’emblema de la colla al llarg de les dotze temporades i mitja en les que realitza castells de forma continuada; doncs prop de la meitat dels castells de 7 pisos que ha realitzat fins ara (gairebé uns dos-cents) han estat realitzant l’estructura del tres. El primer castell de 7 de la colla va ser el 3 de 7 de la Festa Major d’Igualada de l’any 1996; el primer que va realitzar actuant en solitari va ser a Montmaneu l’any 1998, mentre que l’últim 3 de 7 que va descarregar va ser la setmana passada a Igualada, en la millor actuació de la colla aquesta temporada. La consistència d’aquest castell per a la colla queda palesa en el número de “tres” descarregats i carregats: dels noranta-nou totals, 94 descarregats i només 5 de carregats.
La colla actuarà a Montserrat en motiu de la trobada anual que fa l'ONCE. El nombre de camises a plaça dependrà que els Moixiganguers aconsegueixin aquesta fita, i poder encarar una temporada (que si continua així serà de les millors) amb nous reptes per endavant i d'aquesta manera aconseguir fer un pas endavant.
Des d'aquí m'agradaria animar a tots aquells que heu fet part d'aquest 99 3d7 que vingueu a Montserrat a fer el centenari.
Com diu un dels lemes castellers: Pit i amunt!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

a pel 3d8!!!

Anònim ha dit...

si torna tothom i ve gent nova segur!
Aquest any es vol començar a assajar-lo amb serio per de cara l'any vinent tenir-lo.

Anònim ha dit...

L'heu aconseguit?

Anònim ha dit...

siiiiii