dijous, 18 de gener del 2007

Aventura a les coves de Castellolí

La nostra amiga Esther Copons, que actualment treballa com a guia en unes coves de la Conca de Barberà, ens ha proposat una nova i exitant activitat pel nostre 10é aniversari.
Aquesta activitat és una visita guiada a les anomenades coves. Per a realitzar aquesta visita caldrà anar equipat amb equipament de neoprè i llum de carbur.

Amb el motiu de preparar i afrontar el repte, el passat diumenge 14, l'Albert Duran, la Cristina, el Segarra i el Ricard, van anar a fer una iniciació a les coves de Castellolí. L'aventura va ser gratificant, podent comprovar que la fòbia es controla amb una mica de serenitat. Els quatre intrèpids i poc iniciats aventurers d'aquest diumenge van iniciar l'entrada a una cavitat on s'havia d'anar gatejant durant tot el seu recorregut d'uns 10 minuts. Una mica empesos per les pors, la Cristina i el Ricard van decidir tornar endarrere havent recorregut només els metres inicials, deixant l'Albert i el Segarra seguir la seva aventura. A la sortida, tots quatre s'animaren a endinsar-se a la cova on la sensació de claustrofòbia no és tan marcada, doncs es pot anar a peu dret, exepte un parell de llocs, on el Segarra va tenir algun petit problema per passar-hi. Aquesta cova no la van poder acabar de realitzar fins els final, doncs és necessari l'ús de cordes, que en aquells moments no portaven.
Quan ja semblava acabada l'expedició a les coves, un cop de moral va fer entrar a la Cristina i el Ricard a la cova inicial, això si, acompanyats del guia de la jornada, l'Albert. Així doncs, tots quatre aventurers van fer les dues coves de Castellolí.
En acabar, i vist que encara quedava matí, decidiren arribar fins la font del ferro. Ara només manca esperar la data que els convoquin per anar a les coves de la comarca de la Conca de Barberà.

1 comentaris:

mrpage ha dit...

Eiii!! No coneixia aquest nou blog del Lakul! Així m'agrada. Bona feina.