dilluns, 24 de setembre del 2007

Ja en tenim set a la butxaca!!!!

L'esperat dia ja ha passat. Ha passat de la millor manera possible, assolint l'objectiu del lakul, passar-ho d'alló més bé amb la gent que ens envolta. Un dia genial! És l'única manera que podem definir el diumenge 23 de setembre del 2007.

A les sis del matí sortia una expedició de cotxes direcció al mirador de la falda del mític Pedraforca. Allà ens esperaven en Miquel i la Seila, que van fer nit a la furgoneta. També ens trobem l'amic Eduard, que valent ha decidit acompanyar-nos des de Barcelona.
A l'arribar fem un petit àpat amb croissants, sucs, café, ... per iniciar la pujada amb garanties.
A les vuit i quaranta minuts iniciem l'ascens, on el primer desnivell ens fa suar per primer cop, fins que arribem al bonic refugi "Lluís Estassen". És allà on la Thaïs i el Toni acompanyats pels seus gossos Tres i Neo es desvien del camí previst per fer l'ascenció per la tartera i retrobar-nos al cim del Pedraforca. La resta seguim el camí previst.
Pel camí, petites relliscades, acudits, esbufecs, ... i l'Oscar que trobava bolets a la bora del camí.
Coll Verdet segon esmorzar. Cap allà a les onze del matí arribem al coll Verdet, on bufa una mica de vent que ens fa posar a tots el jersei llarg. Esmorzem i quant tots estem llestos continuem l'ascensió, però ara en forma de grimpada. Un rere l'altre i donant ànims els que no els hi fa gràcia l'alçada, anem pujant fins arribar el cim nord del Pedraforca, on fem una mica d'arreplegament i continuem. Entre mig dels núvols es deixa veure el cim.




Continuem i a les dotze del migdia conquerim el Pedraforca. Allà ens donen la benvinguda la Thaïs, el Toni, el Neo i el Tres. Tornem a picar una mica de llaminadures, despleguem banderes, pancartes, ens col·loquem i fem foto de grup.





Agafem motxilles i comencem a baixar fins arribar a l'enforcadura. A partir d'aquí comença la famosa tartera, a on fas una pasa i en baixes dues. Uns quant envelats posen la directa i aviat es perden entre la boira, cadascú al seu ritme, algunes caigudes però sense cap importància. El reagrupament el fem en el moment a on es deixa la tartera i es continua pel camí. Ara ja només queda fer un trosset de camí fins arribar al refugi. Lavabos, estrelles, coca-cola i d'allà cap els cotxes, sense abans de haver de buscar el Tres per que s'havia equivocat de camí.
Anem ràpid cap a la zona de pic-nic que hi ha a peu de carretera on ens esperen tot fent una paella. Ens llancem com a lleons al vermut i desprès a la paella, però en el millor moment es posa a ploure. Recollida ràpida i cap els cotxes en direcció a Saldes on el bar del poble ens posem repertits entre dues taules, ens mengem les postres i fem els cafetons. Cansats però satifets pel fantàtisc dia que hem passat tornem cap a casa, tot passant per les retencions que hi ha a la C-16.

9 comentaris:

mrpage ha dit...

Enhorabona companys!

Anònim ha dit...

enhorabona!!!!!!!!!!
felicitats desde la capital del Rovelló.!

seila

Anònim ha dit...

pd. kin bon rotllo! kin dia! i Ricard: kines fotos!!!!!

gràcies per tot a tothom.

la berguedana.

Anònim ha dit...

Ostres tu! M'ho vaig passar molt bé, i si, llàstima de la pluja, però molt bé!
Seila, una Canon! jeje
SELK, quin serà el pròxim? i per quan? Seguim estenent el bon rotllo pels prats, valls, cims,...?

Anònim ha dit...

De l'escrit anterior, Ricard!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Més fotos de la sortida a:
http://www.flickr.com/photos/antoniguix/

Anònim ha dit...

enhorabona pels 10 anys! Esperem arribar-hi nosaltres també algun dia :)

Anònim ha dit...

Pròxim cim, Bassegoda (Garrotxa), el dia 7 d'octubre de 2007.
Tothom hi està convidat, només cal confirmar-ho a algú del LAKUL.
Per més informació, properament al bloc.