dijous, 6 de setembre del 2007

Fem camí plegats

Enguany el Lakul (LKL) estem de festa. Deu anys amb el nom per tot arreu. És per aquest motiu que estem celebrant-ho amb diferents actes. Un d’ells, i potser el més espectacular, és la fita "10 anys 10 cims", que organitza i coordina la SELK (Secció Excursionista del Lakul).
Dels "10 anys 10 cims" ja s’han dut a terme sis de les deu fites amb una participació prou important. Ara, per a poder compartir amb amistats i coneguts d’arreu, volem convidar a la gent que té o ha tingut algun contacte amb el LKL a fer camí plegats, a fer el setè cim. Ens agradaria sentir la vostra companyia a l’ascensió al mític Pedraforca, on podrem gaudir plegats d’un bell paisatge i d’un bon ambient.

La sortida serà el proper diumenge 30 de setembre. Marxarem (amb cotxes, en principi) puntualment a les 6h del matí de l’estació d’autobusos d’Igualada. A les 8:30 hores iniciarem l’ascensió i pels voltants de les 12h del migdia farem cim, amb la foto més buscada. De baixada farem gana per trobar-nos amb un dinar popular organitzat pel LKL.
Si estàs lesionat/ada o simplement ets un/a manta no pateixis. Pots venir a acompanyar-nos al dinar que farem en una zona adient per l’ocasió, a l’aire lliure!
Ens resta animar-vos a que us apunteu mitjançant el nostre correu electrònic (lakuligualada arrova gmail.com) o bé dir-ho a algun integrant del LKL.
Us hi esperem!

Fulletó explicatiu: