dissabte, 20 de setembre del 2008

Crònica d'una "petada" anunciada


Tot i els rumors i/o llegendes urbanes en referència al nom (fins i tot s'ha dit que el nostre estimat avi apareixeria en la prova ) de la primera pedalada de la "Eternal Lakul bicicling". Avui s'ha celebrat amb un clima de total armonia la primera de les proves.
La sortida a començat a les 9h del matí puntual. Els valents i valenta participant han enfilat el camí desde la plaça del gasògen fins l'anomenat castell de "can Roca". Cal dir, que alguns dels participants, sota els efectes de la somnolència s'han equivocat de circuit i s'han vist sorpresos per unes escales mecàniques. Unes escales, que sense vacilaments han estat superades pels joves intrèpids.

Un cop al castell, els acalorats, s'han tret tota aquella roba que sobrava i han iniciat el tram d'autèntic "off road" per arribar al primer control situat a la carretera de les Maioles. On s'han recuperat dels esforços i han continuat carretera amunt fins al trencall que els portaria direcció la vila de l'Espelt.

Després d'un parell d'esbufagades i d'algún que altre descens (amb saltets dels més valents) s'ha arribat al seguent control de la prova situat a l'esglesia de Sant Genis. Allà s'ha celebrat un esmorzar a la coneguda fonda "Cal Andreu".
Els participants de la prova han entes llavor el significat del nom de pedalada. Sobretot al tornar a iniciar el recorregut, no sense, que alguns "despistats" sota els efectes dels "cigalons", s'equivoquessin de nou en l'itinerari. Un cop, solventats aquest petits problemes han adoptat un bon ritme fins a la "Sala". Allà hi ha hagut uns breus moments de recordatori pel anys passats al CAU (sí, el torxa també és un Cau). La proba ha continuat fins arribar a l'Hostal Moli Blanc on hi ha hagut un nou punt d'avituallament. La parada ha estat curta perqué de seguida els primers participants han imprés un fort ritme fins a l'inici de la Ronda.
A la Ronda s'han efectuat uns "sprints" vertiginosos on alguns dels participants, demostrant les seves habilitats en terrenys fangosos, han lluitat fins a la meta situada a la gossera de vilanova.

Desde la gossera de vilanova s'ha enfilat el camí cap al parc Fluvial on els espectadors (presents a la 1era trobada de furgonetes "camper" de Vilanova del Cami) han aplaudit i han encoratjat els valents que ja cirulaven amb un tram controlat que els portaria a la Fonda Mateu. Altrament coneguda com a "Chepe's".


Allà després d'uns somriures i d'un recompte de les ferides de "guerra" els participants han pogut degustar el magnífic "vermut".

Així ha acabat la primera de les pedalades. Els esportistes s'han anat acomiadant esperant la propera pedalada d' aqui 15 dies.

Fins la propera.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Passo de llegir taaaaaaant de texte! Que ja estic cansat només de mirar-lo!

Anònim ha dit...

Marc: Jeje, pos a mi m'agrada! sembla una ruta de 200 km! i abans de començar a tenir gana ja teniem fet més de la meitat! :)) .....
Pos stupendu!, a punt per una nova etapa de l'eternal bicing!!

Anònim ha dit...

Doncs he trobat molt bé l'escrit! descriu a la perfecció com va ser la primera eternal lakul bicicling.
Ara a esperar a la pròxima.

xbgras ha dit...

M'ha encantat la crònica.

I si, desprès de la primera parada. vaig coneixer el pq del nom.

Si la seguent es igual de dura que aquesta, igual torno a venir.