dimecres, 19 de desembre del 2007

Nou èxit als 10anys-10cims del lakul

Aquest cap de setmana passat, s’assolí la Roca Corbatera (1.163m), el sostre comarcal del Priorat, i es feu cim a l’activitat dels 10anys10cims.


La sortida a la Roca Corbatera, s’inicià a les 8 del matí, amb el trajecte fins a Sant Joan de Codolar, pròxim a Cornudella de Montsant. Es pujà pel grau dels tres esglaons, fins al cim de la Roaca Corbatera, on ferem la última foto de rigor, i ho celebrarem amb cava i galetes, com els vells temps. Continuà la sortida direcció al grau de la Bruixa, passant pel pas del gat, escletxa estretíssima, a la roca, on més d’un va haver d’amagar la panxa. A mesura que avançavem, ens endinssavem, a descobrir que hi havia a cada una de les coves que trobavem, cova del Serret, cova de l’Abelló, i cova Santa. Enmig, passarem per sota del Cap del gos, inmensa roca, semi caiguda, i el Crist de Sang, monument de ferro amb rosa dels vents. Finalment, baixarem pel Grau del Tomaset o del Montsant, fins arribar als cotxes.

Cal dir, entre d’altres coses, que el Magí, va tornar a ser l’últim a arribar a fer el cim de la Roca Corbatera, tot i que en aquells moments disposava del seu preparador físic, i mànager, Bernat Esteban. També s’ha de fer esment, que a la tornada fins als cotxes, es va desorientar el Xavier Segarra, perdent-se, fent que s’haguessin de preparar varies expedicions per poder recuperar-lo; al final, s’aconseguí trobar, per la unitat mòbil, a mitja carretera entre el poble de Cornudella i l’ermita de Sant Joan de Codolar.



Un cop finalitzada la sortida, s’anà a un restaurant de Cornudella a celebrar, que s’havia assolit amb èxit els 10 cims. La tornada a casa, va ser ràpida, fent una paradeta de rigor a Pira, i arribant a Vilanova del Camí , a veure el Ricard, que l’acabaven d’operar del genoll.

Gràcies a tots, els 10anys10cims, ha estat tot un èxit.


Trobareu un recull de l'activitat a http://10anys10cims.blogspot.com i més fotografies d'aquest cim aquí

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Som l'ostia! Felicitats AMICS/GUES!

Anònim ha dit...

Gràcies a la SELK per totes les coses que ha fet per fer realitat aquesta activitat.