dimecres, 18 de febrer del 2009

La Calçotpedalada ja és aquí

Com tots sabeu aquest proper diumenge celebrem la ja tradicional calçotada del Lakul. Aquest any com en d'altres ocasions ens atiparem de valent a "Cal Fuster". Amb bon criteri, l'amo i senyor d'aquestes terres ha decidit promoure la segona (sino m'erro) calçotpedalada amb l'única finalitat d'agafar gana abans de seure i disfrutar d'uns quants ceballots.

Per tot això el diumenge passat el senyor "ritxi catrixi" i un servidor van fer un reconeixament exhaustiu de la ruta proposada.



Es fa constar a tots aquells esportistes "d'elit" integrants de la colla que la ruta està considerada de nivell "baix". Tot i així, és una ruta d'unes dues hores de durada amb un recorregut molt complet (corriols, baixades vertiginoses, pujades que faran suar la cansalada i inclús alguna rampa per fer un saltiró) on a vegades convé baixar de la bicicleta per superar algún dels molts abres caiguts en les fortes ventades dels dies passats.



La sortida s'efectuarà a les 9:30 a.m. del Gasogen (on carregarem les biciletes al cotxes) i a les 10:00 a.m. de "Cal Fuster".



Es convoca a tots els participants aquest divendres dia 20 a les 20:00 p.m. al bar "l'Ou com balla" per parlar, tot fent una cervesa, del transport amb cotxe de les bicicletes fins a Cal Fuster.

Ens veiem. "Pedala, pedala, que el món s'acaba"