dilluns, 7 de juliol del 2008

Adéu Telecinco!

La campanya de boicot dels internautes catalans a favor de dessintonitzar Telecinco consisteix en l'enviament massiu de correus electrònics amb la consigna recurrent "Passa-ho". Els promotors del boicot denuncien que la cadena "comparteix les exigències del Manifiesto que demana que el Congrés dels Diputats elabori una normativa per fixar que el castellà sigui la llengua oficial i preeminent a tot el territori estatal". DESSINTONITZA TELECINCO

A més a més, cal recordar que Telecinco va posar "a disposició del col·lectiu que porta aquesta iniciativa el seu canal de televisió per donar suport a aquest projecte". Una mesura inèdita des que es va acabar la dictadura franquista.
El mail de boicot acaba dient que "Si ells s'adhereixen al manifest, nosaltres ens adherirem a un boicot. Telecinco mai més! Passa-ho".
Actualment, Telecinco és líder d'audiència a Catalunya. Els promotors del boicot recorden que “en el seu moment vam aconseguir fer-nos respectar davant la maca Pasqual. Ara és hora d'impedir que aquells que no entenen el que significa el respecte a una llengua”. D'altra banda, TeleMadrid, la televisió pública de la Comunitat de Madrid també s'ha adherit al Manifiesto por una llengua común.

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Tele 5,










Por el culo te la hinco !!!!!!!!