dijous, 17 de gener del 2008

Temps de neu!


Aquest cap de setmana una expedició del Lakul, va sortir d’Igualada direcció a les pistes d’esquí del Port del Compte, a tocar neu. Mentre uns anaven a esquiar, altres, varen aprofitar el dia per fer una sortida amb raquetes de neu.
El dia va començar ven d’hora al matí, sortint de la plaça del Gasogen , direcció a fer un cafè inexistent. Un cop arribats al coll del Jou, en Xavier i en Jordi, varen començar la seva ruta, pujant al pla de Bacies, per pisat nevada on varen esmorzar, mentre els altres, arribaven a pistes, descarregaven esquis i material, compraven els forfaits, i remuntadors amunt. A mig matí, uns ja havien pujat artificialment la muntanya 10 o 12 cops, mentre els altres dos, arribaven al cim del Vulturó, i més endavant al Pedró del quatre Batlles, fent les respectives fotos de rigor.
Finalment cap a les dues del migdia, es va fer el retobament de la secció excursionista, amb el grup esquiador, a la cafeteria de les pistes d’esquí. Mentre uns dinaven, i reposaven, els altres continuaven esquiant fins que les pistes, enmig de glaç, van dir que ja n’hi havia prou per avui.
Finalment, cap a dos quarts de 5 de la tarda, es va anar a buscar un lloc per dinar, a la mateixa carretera de tornada, el restaurant Cap del Pla de Lladurs, que cal dir que va ser un dinar excel·lent.
La tornada s’efectuà sense complicacions, arribant a Igualada, per poder descansar, i dormir, ja que l’endemà, SANTORNEM-HI !!!
Els esquiadors foren: Aymar i Sònia, Toni i Anna, Roger i Carol, Magí, Marc i Garcia, i els caminadors Segarra i Jordi.