dimarts, 31 de març del 2009

En Jordi Costa s'estrena

Aquest cap de setmana s'ha disputat la segona edició de la Cursa Rural de Torà, a on deu membres de la Secció de Curses de Muntanya del Club Excursionista UECANOIA s’hi van desplaçar amb la finalitat de completar la preparació de la temporada. La cursa de 10 quilòmetres de distància transcorria per pistes forestals dels voltants, amb un terreny molt lliscant degut a la pluja de la nit anterior i superant uns tres-cents metres de desnivell positiu aproximadament. Tot i que pocs minuts abans de la sortida la pluja encara feia acte de presència, prop de dos-cents corredors van poder prendre la sortida a les deu del matí.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

El resultat més destacat va ser la primera posició absoluta obtinguda per la corredora de la Secció de Curses i també membre de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya, Lola Brusau, que amb un temps de 45 minuts i 36 segons va avantatjar amb gairebé dos minuts a la seva immediata perseguidora aconseguint així repetir el triomf que també va obtenir l’any passat. A continuació, arribava també l’altra corredora de la secció Pilar Rodríguez, arribant en una meritòria 14a posició absoluta.

Pel que fa a la classificació masculina, el primer corredor de la secció en creuar la línia d’arribada va ser en Miquel Serra, arribant en una magnífica 11a posició i amb un temps de 40 minuts i 2 segons. El següent membre en arribar va ser en Marc Riera, en 20a posició, i la resta de corredors per ordre d’arribada varen ser en Francesc Llobet (23è), en David Gubern (38è), en David Núñez (52è), en Jordi Costa (63è), el qual participava per primera vegada amb els corredors del club, en Lluís Roset (84è) i en Joan Expósito (88è).

Amb aquesta prova, la Secció de Curses de Muntanya dóna per finalitzada les curses que tenien programades per a la preparació dels corredors, i el proper objectiu serà després de les vacances de Setmana Santa, concretament el 19 d’abril a Sanaüja, on es disputarà la primera prova del Circuit Català de Curses de Muntanya FEEC.

divendres, 27 de març del 2009

Podem!

dimarts, 3 de març del 2009

GEOCACHING


El passat dissabte un servidor i el Jordi Costa ens vam iniciar en aquest nou "esport" anomenat Geocaching. No és ni molt menys un cosa nova. Fa molt temps que això funciona. Però no va ser fins aquest dissabte que ens hi vam iniciar.

Us deixo un enllaç de la pàgina oficial d'aquest "esport" per tal que pugueu veure en que consisteix i les diferents varietats

http://www.geocaching-hispano.com/

Un altre pàgina interessant que imita aquesta es la seguent

http://www.geoxating.com/

La foto de dalt correspont al "tresor" trobat als Mollons. Hi han més "tresors" amagats no gaire lluny d' aqui (puig aguilera, muntanya del pi, etc.). Qui es vulgui apuntar a la seguent sortida només m'ho ha de comentar.

Ens veiem Pirates !!!