dijous, 26 de febrer del 2009

més toro

aquí venen unes imatges tristes de quan van aixecar el toro del bruc el maig del 2008, a on ho van fer, sense que ningú els molestés amb la cara descoberta i orgullossos, en canvi ser català i no voler simbols espanyols això sí q és delicte




aquí ve unes imatges de l'estat actual



quin creieu que serà el futur d'aquest pobre animal que els espanyols tenen exiliat al bruc? 
el deixaran tornar cap a casa seva, a espanya? o tot i l'estat en què està el tornaran a posar?

dimarts, 24 de febrer del 2009

Bones notícies !!!!

Ja torna a estar a terra !!!!
Us poso algunes fotografies de l'Anoia diari digital.

dijous, 19 de febrer del 2009

jejejeje

dimecres, 18 de febrer del 2009

encomana el català!

La Calçotpedalada ja és aquí

Com tots sabeu aquest proper diumenge celebrem la ja tradicional calçotada del Lakul. Aquest any com en d'altres ocasions ens atiparem de valent a "Cal Fuster". Amb bon criteri, l'amo i senyor d'aquestes terres ha decidit promoure la segona (sino m'erro) calçotpedalada amb l'única finalitat d'agafar gana abans de seure i disfrutar d'uns quants ceballots.

Per tot això el diumenge passat el senyor "ritxi catrixi" i un servidor van fer un reconeixament exhaustiu de la ruta proposada.



Es fa constar a tots aquells esportistes "d'elit" integrants de la colla que la ruta està considerada de nivell "baix". Tot i així, és una ruta d'unes dues hores de durada amb un recorregut molt complet (corriols, baixades vertiginoses, pujades que faran suar la cansalada i inclús alguna rampa per fer un saltiró) on a vegades convé baixar de la bicicleta per superar algún dels molts abres caiguts en les fortes ventades dels dies passats.



La sortida s'efectuarà a les 9:30 a.m. del Gasogen (on carregarem les biciletes al cotxes) i a les 10:00 a.m. de "Cal Fuster".



Es convoca a tots els participants aquest divendres dia 20 a les 20:00 p.m. al bar "l'Ou com balla" per parlar, tot fent una cervesa, del transport amb cotxe de les bicicletes fins a Cal Fuster.

Ens veiem. "Pedala, pedala, que el món s'acaba"

dimarts, 17 de febrer del 2009

Escombreta Coronada

Curt realitzat en 24 hores (guió, grabació, edició, muntatge i postproducció) guanyador del 1r Premi i el Premi Especial Miquel Porter i Moix en el concurs Correcurts 2009 de Cassà de la Selva. Participació del grup Expressarte: Àngel (actor), Gemma Limon, Dani, Tona, Thais, Jaume i Alex. ...

diumenge, 15 de febrer del 2009

Increible però cert.

divendres, 13 de febrer del 2009

estrelletes de paper

aquí teniu com fer una estrelleta de paper, sembla fàcil de fer!


dimarts, 3 de febrer del 2009

El Racó dels calçasses

Avui el Racó dels calçasses ha sortit a la radio!

Si nois, el bloc amic del nostre bon amic ..... (no digueu el nom!) ha sortit al programa el Primer Café de Radio Igualada.

Felicitats per l'experiència! ;)