diumenge, 28 de desembre del 2008

Casament Aymar i Sònia 29-11-08



Bones gent! Primer de tot bon Nadal i Segon com que hem estat fora i al arribar ja era Nadal, és a dir sopar sortir, sopar tornar a sopar, dinars etc etc no hem tingut temps de res.

Ara al tenir unes cuantes fotos ja ens hem pogut fer a la idea de tot, doncs res moltes gràcies per tot!!!

dilluns, 22 de desembre del 2008

Per Nadal el Caganer

Bon Nadal a tothom!!!!

dijous, 4 de desembre del 2008

Terratombats


Des de la comarca de l’Anoia, Terratombats proposa una Rumba Catalana engrescadora i íntegrament en català. La banda integrada per una vuitena de músics, interpreta des de temes propis fins a clàssics de la Rumba Catalana. Tot plegat amenitzat amb lletres divertides, tradicionalistes i crítiques amb el món que ens ha tocat viure.
Vine dissabte 20 de desembre a les 23:00 al soterrani de Cal Ble a la presentació del seu primer CD.

diumenge, 23 de novembre del 2008

Impresionant !!!!

dilluns, 17 de novembre del 2008

el pingu busca local

vídeo fet pel sopar final de temporada de moixiganguers, és boníssim!

creat per la judit estrada, el cesc mestre i el pingu


divendres, 31 d’octubre del 2008

Demà castanyes i panallets



dijous, 23 d’octubre del 2008

Les fotos de l'ultima "eternal lakul bicicling" feta fins el moment

Mapa de la "eternal lakul bicicling"

Santuari de collbàs

Santuari de Collbàs

Les boniques vistes des de Collbàs

A punt d'arribar a Vilanova

Passant el riu Anoia

IV Festa de la Ratafia de l'Anoia

LAKULERS QUI SI APUNTA?? .... com a minim a fer el tastet , no??

dimecres, 22 d’octubre del 2008

els moixiganguers aviat en faran de 8!

dimarts, 21 d’octubre del 2008


dijous, 16 d’octubre del 2008

Censurat!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ja em direu el motiu de censuar aquest cartells, no?
Font aquí

dimecres, 15 d’octubre del 2008

3era pedalada de la "Eternal Lakul bicicling"



Aquest proper dissabte es celebrarà la tercera de les proves corresponents a la "Eternal Lakul biciling". Estigueu atents tots aquells que hi volgueu participar perque aquest cop canvia l'horari de la prova.

Data: Dissabte 18 d'Octubre
Hora: 16:00h
Lloc de Sortida: Plaça del Gasogen
Nivell de la prova: Apte per a tots els públics
Duració estimada: 2 hores

Ens i veiem

dimarts, 14 d’octubre del 2008

Tips i contents!

Així va anar el sopar d'aquest cap de setmana a Can Fuster. S'hauran de repetir més sovint.

De Sopar ecològic

dijous, 9 d’octubre del 2008

9 d’Octubre. Dia de la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana celebra la seua festa el dia 9 d'octubre, en commemoració de l'entrada del Rei Jaume I en la ciutat de València que va tindre lloc l'any 1238. En esta celebració es commemora també el naixement del poble valencià, ja que el rei aragonés va concedir unes lleis pròpies anomenades furs que regirien políticament el territori valencià fins a l'any 1707.

El dia 9 se celebren els actes oficials que tenen el seu origen en un privilegi del Rei Pere el Cerimoniós de 1365. La bandera valenciana, la Reial senyera, descendix des del balcó principal de l'Ajuntament de València, per a no inclinar-se davant de ningú i, a continuació, s'inicia la processó cívica que recorre els carrers de la ciutat fins a la Catedral.

Allí, s'interpreta l'acte religiós del Te Deum i continua després la processó fins al Palau de la Generalitat, seu del Govern Valencià, en què s'interpreta l'Himne de la Comunitat Valenciana. La comitiva partix després a la plaça d'Alfonso el Magnànim, on enfront de l'estàtua eqüestre de Jaume I es realitza una ofrena floral. Acabada esta, la comitiva es dirigix de nou cap a l'Ajuntament donant per finalitzat l'acte amb la disparada d'una mascletà.

En resumides...tot i que plou i sembla ser que el dia seguirà igual...tinc pont!!!
Fins Dilluuunnnssss!!!

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Ciclisme nocturn


Si si , esportistes de dilluns a la nit ... hi ha món després del futbol sala. .. el ciclisme nocturn .

Un cop confirmada la meva retirada dels partits de dilluns al vespre , he decidit de continuar pràcticant un esport ,,l'únic dia de la setmana ... He decidit pràticar el ciclisme nosturn.

Consisteix en agafar la bibicleta ,anar a la pista dels maristes ha fer-la petar fins que comenci el partit , pujar a la bicicleta, pedar durant 1 hora i mitja i acabar a la mateixa pista dels maristes per arreclar el món al finalitzar el partit.


Amb aquest dos dies he dissenyat un circuit pels carrers de les comes de 5, 5 kms .. distret amb pujades , baixades i trams de rodadors ... més o menys un circuit de 15 a 20 minuts per volta que et permet fer d'uns 25 a 30 kilometres . Ja ho sabeu si algu més s'animà .. bici ( BTT o corretera) , llums ( al davant i al darrera) , ermilla reflectant i el que es vulgui ( casc, gunats , aigua , etc..)

Dissabte, soparet ecològic!

Veient que ultimament els sopars del dissabte s'hi apuntat tot quisqui, fem-ho bé!


Es convoca un sopar ecològic:





MENÚ
pa amb tomàquet
algun embotit
truita de patates
algun que altre formatge
vi de la casa (Figueres) i aigua
postres,cafés i cigalons
______________________________________________________________


-HORA CONVOCATORIA: 21:00
-HORA TORNADA: Després de sopar i fer petar la xerrada (pels voltants de la una, suposadament)
-LLOC CONVOCATORIA: Gasogen Pasqual
-LLOC DEL SOPAR: Masia Can Fuster
-CUINERS: Totes i tots els assistents (menors d'un any no s'els deixarà cuinar per motius de seguretat)
-PREU: El que surti de dividir el total amb el total d'assitents.
-CONDICIONS:
  1. Apuntar-se com a molt tard divendres abans de les 19:00 amb un comentari aquí o bé un missatge (sms, correu-e) al net del propietari de la masia citada.
  2. Serà un sopar ecològic, per tant s'hauran de fregar plats, gots i tot el necessari. També, i com a sopar ecològic, els cotxes hauran de baixar-hi com a mínim amb 3 ocupants.
  3. No s'accepten animals de 4 potes. Amb els de 3 farem una exepció.
Apa, podeu afegir-hi noves idees, tot i que no vol dir que s'hàguin de dur a terme.

dissabte, 4 d’octubre del 2008

Ja està feta la segona pedalada lakulera

Aquest matí 3 intrepids del lakul han agafat cadascú la seva bicicleta per tal de realitzar la segona pedalada "petaculs" del Lakul. 
Aquí teniu un petit recull en forma grafica del que ha sigut la sortida.






L'experiència ha sigut molt bona per tant, es proposa tornar-hi d'aquí a dues setmanes el dia 18 d'octubre.

dijous, 2 d’octubre del 2008

Segona pedalada per l'Anoia

Aquest dissabte qui vulgui participar a la segona pedalada per la comarca de l'Anoia ens trobarem al gasogen a les 9 del matí, seguint la mateixa tònica de la primera, amb parada per esmorzar i en arribar fer el vermutillo.




dimecres, 1 d’octubre del 2008

Anoiadiari.cat, el nou diari digital

Avui neix un nou diari digital, Anoiadiari.cat. Visita'l i opina!

dimarts, 30 de setembre del 2008

SELK - Costa Cabirolera i Comabona

Per veure les fotografies, de la sortida d'aquest cap de setmana, a la Serra del Cadí, pots anar a la pàgina de la SELK, o veure-les al Picassa del Joan.

Aquí us posu les fotografies dels cims:
Costa Cabirolera: (foto de grup - El Magí ha decidit quedar-se al coll, perque es trobava malament)
(El Magí, al final ha decidit continuar, i ha arribat a dalt, quan ja marxàvem) Comabona:

dimarts, 23 de setembre del 2008

Hostalets com sempre de festa


dissabte, 20 de setembre del 2008

Crònica d'una "petada" anunciada


Tot i els rumors i/o llegendes urbanes en referència al nom (fins i tot s'ha dit que el nostre estimat avi apareixeria en la prova ) de la primera pedalada de la "Eternal Lakul bicicling". Avui s'ha celebrat amb un clima de total armonia la primera de les proves.
La sortida a començat a les 9h del matí puntual. Els valents i valenta participant han enfilat el camí desde la plaça del gasògen fins l'anomenat castell de "can Roca". Cal dir, que alguns dels participants, sota els efectes de la somnolència s'han equivocat de circuit i s'han vist sorpresos per unes escales mecàniques. Unes escales, que sense vacilaments han estat superades pels joves intrèpids.

Un cop al castell, els acalorats, s'han tret tota aquella roba que sobrava i han iniciat el tram d'autèntic "off road" per arribar al primer control situat a la carretera de les Maioles. On s'han recuperat dels esforços i han continuat carretera amunt fins al trencall que els portaria direcció la vila de l'Espelt.

Després d'un parell d'esbufagades i d'algún que altre descens (amb saltets dels més valents) s'ha arribat al seguent control de la prova situat a l'esglesia de Sant Genis. Allà s'ha celebrat un esmorzar a la coneguda fonda "Cal Andreu".
Els participants de la prova han entes llavor el significat del nom de pedalada. Sobretot al tornar a iniciar el recorregut, no sense, que alguns "despistats" sota els efectes dels "cigalons", s'equivoquessin de nou en l'itinerari. Un cop, solventats aquest petits problemes han adoptat un bon ritme fins a la "Sala". Allà hi ha hagut uns breus moments de recordatori pel anys passats al CAU (sí, el torxa també és un Cau). La proba ha continuat fins arribar a l'Hostal Moli Blanc on hi ha hagut un nou punt d'avituallament. La parada ha estat curta perqué de seguida els primers participants han imprés un fort ritme fins a l'inici de la Ronda.
A la Ronda s'han efectuat uns "sprints" vertiginosos on alguns dels participants, demostrant les seves habilitats en terrenys fangosos, han lluitat fins a la meta situada a la gossera de vilanova.

Desde la gossera de vilanova s'ha enfilat el camí cap al parc Fluvial on els espectadors (presents a la 1era trobada de furgonetes "camper" de Vilanova del Cami) han aplaudit i han encoratjat els valents que ja cirulaven amb un tram controlat que els portaria a la Fonda Mateu. Altrament coneguda com a "Chepe's".


Allà després d'uns somriures i d'un recompte de les ferides de "guerra" els participants han pogut degustar el magnífic "vermut".

Així ha acabat la primera de les pedalades. Els esportistes s'han anat acomiadant esperant la propera pedalada d' aqui 15 dies.

Fins la propera.

divendres, 19 de setembre del 2008

NOTA DE PREMSA

L' organització de la primera pedalada "Peta Kuls" informa:

1.- La pedalada és una prova de caràcter lúdic i no esportiu apte per a totes les edats i sexes.

2.- El nivell d' exigencia d'aquesta primera pedalada és baix. Apte per a tota la familia.

3.- L' itinerari de la prova és "Secret".

4.- La prova transcorrera en un 80% per pistes forestals (de més de 3.5m d'amplada) i en un 20% per carretera (de caràcter comarcal).

5.- Requisits tècnics de la bicileta: uns pedals, un manillar, dues rodes, una cadena i a ser possible un canvi per poder afrontar els desnivells del recorregut.


Salut, ens veiem a la sortida.

dimecres, 17 de setembre del 2008

Dissabte 20 de Septembre: primera pedalada "Peta Kuls"

Per tot aquell o aquella que estigui interessat aquest proper dissabte comença la "lakul eternal bicicling". Aquesta prova consisteix en varies "pedalades" de caràcter cicloturtista adreçat a totes aquelles persones desitjoses de conèixer i disfrutar del nostre entorn mitjançant l'ecòlogic mitjà de transport que és la bicicleta.
Així doncs, aquest proper dissabte és celebrarà la primera pedalada que trancorrera pels voltants de la bonica vila d' Igualada. La pedalada començarà desde la plaça del Gasogen a les 9 del matí. Després de suar la samarreta i castigar les cames pararem a esmorzar a Cal Andreu (allà on cadascú es porta el seu). En acabat efectuarem un descens vertiginos acompanyat d'uns sprints esgotadors per arribar a la "meta Final" situada a la plaça de Cal Font. Allà mateix, tots el assistents podran degustar el magnífic "vermut" de la Fonda Mateu (recordeu: aquella on tothom paga el seu).

Dades d'interés:

Dia: Dissabte 20 de Septembre
Hora: 9:00H
Lloc de Sortida: Plaça Gasògen d'Igualada
Lloc d' Arribada: Plaça Cal Font d'Igualada
Duració de la pedalada: 4 hores (temps real de la pedalada: 2 hores 30 minuts)
Desnivell acumulat: Tot aquell que es pugui, sobretot si es amb baixada.
Material imprescindible: Entrepà i beguda, diners, D.N.I, i totes aquelles substancies, al.lucinògenes o no, punibles de ser considerades com a "doping".

Tu penses diferent? FORA!


Il·legalitzar partits és la solució?

dimarts, 16 de setembre del 2008

Pels futbolerus del dilluns

Des del Lakul hauriem d'importar aquesta beguda pels jugadors semi professionals dels dilluns!!


Hospital Central


Je je .. seguint la secció de successos mèdics , encetats per l'Anna Moreno.. el continuo jo ....


Dilluns 16 de setembre del 2008 , a 2/4 de 9 del vespre , pati de l'escola dels Maristes , s'inicia el partit amb tota normalitat a 3/4 de 9 , correcte , partit disputat , equips equilibrats , bon joc , espectacle i bon futbol.... primer ensurt , minut 15 , Toni Guix persegueix la pilota per la banda i al sortir per la banda l'axafa amb el peu esquerra , patinada descomunal i ronyonada a terra , refregada amb el braç dret i cop de cap amb el pal .. resultat ( que se sàpiga ) rescades i contusions , sense massa importància però retirada preventiva del jugador.


minuts 35: resultat 1-1 , centrada a l'àrea , intent de rematada de cap d'un servidor ( Albert Duran ) i al tornar a tocar de peus a terra , el genoll dret fa kracks,krac,kracs..... ( genoll ja tocat des de 1 any).... ai ai aiiiiiiiiiiii!!!!!!! dolor , mareig , llunetes i dolor molt dolor .. res s'acaba el partit per mi .... res possar-se dret , caminar una miqueta i cap a casa ... repetició del mateix del novembre de 2007.


A 3/4 de 10 : visita a urgències , radiografia , exploració i a 1/4 d'11 cap a casa amb un informe de : MENISCOPATÍA CRÒNICA AGUDIZADA ( Quina merda!!!!!!!!) . O sigui .. al arribar a casa les botes de futbol van anar directament al contenidor ... res s'ha acabat la pràctica del futbol .... Ara el futboleros del dilluns ja em podeu taxar de les llistes .

Sempre quedarà als anels dels partits dels dilluns l'expressió: Si si albert aquell que es va retirar prematurament als 31 anys per reiterades lesions al genoll dret , je je je...


res a casa dos o tres dies i san torne mi ..

fi de la crònica .

divendres, 12 de setembre del 2008

què és catalunya?



és un vídeo de persones humanes de 1993

dimecres, 10 de setembre del 2008

DISSABTE 13 FUTBOL I DINAR

Aquest dissabte dia 13, possiblement a Castellolí, partit de futbol i butifarrada !!!!!
A les 11 hores al Gasogen.
Apunteu-vos, enviant un correu a la llista del LAKUL !!!
Ens hi veiem !!!

un escrit ego-cèntric

com q últimament ningú posa res, avui l'aclapararé a parlar de mi...

diumenge (7/09/08) els castellers de cerdanyola tot i no tenir pinya (els primeres laterals eren moixiganguers) van decidir començar l'actuació amb un 4d7, jo tirava les fotos de la colla, tot anava bé, fins q es va coronar, a on l'anxeneta es va posar molt nerviosa (no recordo si era nen o nena) i es va emportar tot el pom de d'alt, i com ja he dit abans la minsa pinya ni la van fer servir, l'acotxador i l'anxaneta els van pescar al vol i una dos q anava a caure a terra davant meu, li vaig intentar esmorteir la caiguda amb un braç, a l'altre hi tenia la camera del marimon, ja q ningú del públis se li va passar pel cap intentar agafar-la, finalment, la pobre noia, va caure a terra, però li vaig parar força el cop q inicialment s'hagués fet, em vaig notar q el dit em feia mal així q el joan em va acompanyar a l'ambulància, a on ràpidament vem demanar una bossa de fred i vem marxar a fer el 4d7a.

després del castell, vaig tornar a l'ambulància, a on em van posar una pomada pels cops, i em van dir "eso cruje" i q si em continuava fent mal anés a urgències, despres de l'actuacio i el vermut a casa del costa, em van acompanyar a urgències, a on em van fer 2 rx i em van dir q no tenia res trencat i q anés cap a casa q com a molt em posava un esparadrap lligat al dit del costat pq no m'hi dongués cops.

com q l'any passat ja em van desgraciar un dit entre els de l'ambulància i els d'urgències, ahir a la tarda (8/09/08) vaig anar a veure a les físios, pq l'ultima falange no la movia gens, i em van dir q era raro i no els hi feia bona pinta, q avui al matí m'ho mirés un trauma.

avui al mati (9/09/08), en un moment q no hi havia gaire gent a consultes, m'hi he escapat i el dr fernandez guerrero quan m'ha vist el dit m'ha dit q tenia el tendó trencat q es tenia d'operar ràpidament, i si si, en aquell moment a baixat a quiròfan a mirar si m'ho podia fer i així ha sigut, una hora més tard ja era a quiròfan amb el preoperatori fet a punt d'estar intervinguda!
i res, ara estic amb el dit obert de cap a cap (cosit eh i amb fèrula i embenatge), un mes amb la ma q no puc fer res, ni moure els dits, i tres mesos de recuperació sense fer força! per tant se m'ha acabat la temporada castellera per aquest any!

lo fotut de tot plegat, a part dels castells q és el dit anular de la MA ESQUERRE i jo sóc esquerrana!!!

estic cabrejada, clar amb la pobre noia no, pq almenys li vaig parar un bon tanto però amb els castellers de cerdanyola si, ja q després d'aquesta caigua sense pinya, van intentar el 3d7 dues vegades i el 5d6, molt trist i molt suicides... espero q nosaltres mai haguem d'arribar a aquest punt d'intentar fer castells de 7 amb només mig cordó nostre...

au, després del rotllo q he fotut, només em queda dir, salut i castells!

anneta!

 

dilluns, 8 de setembre del 2008

tots al facebook!


aquests últims dies molts membres del lakul s'han fet un facebook, benvinguts! per si hi ha algú que no ho sap, hi ha un grup del lakul a on hi podeu penjar fotos, temes de debat, vídeos i tot el que us vingui de gust!


a facebookar-se tots!


el rap del virolai


el rap del virolai que van cantar la quadrilla durant l'operació cigró d'aquest any

dimecres, 3 de setembre del 2008

Un català guanya la cursa de muntanya més dura d'Europa

En Kilian Jornet va guanyar aquest cap de setmana la carrera més dura de muntanya d'Europa, la ultra-trail del Mont-blanc.






Més informació aquí

Nova imatge

Ja fa com un any i mig que hem engegat el bloc del lakul i ara creiem que és el moment per donar-li un aire un xic diferent.
Aquest bloc ha intentat ser des del principi un lloc a on els lakulers i lakuleres poguessim estar al dia de les diferents activitats i desprès veure'n les cròniques. Esperem que això no canvii però també esperem que ens ajudeu a tirar endavant, tot fent escrits o penjant fotos, i ens aporteu idees noves per anar-hi posant (ja sigui de coses de dins del lakul com de fora).
A veure qui fa un escrit o penja unes quantes fotos de la Festa Major?
No us talleu i endavant!!!!

dimarts, 26 d’agost del 2008

les menguals lakuleres

dijous, 7 d’agost del 2008

Martina Duran i Estrada, benvingudaaa!



El lakul està de celebració, doncs una nova lakulera estrena una nova generació. La Martina ha arribat aquesta matinada en perfecte estat de salut. Ha arribat apunt per poder celebrar l'aniversari de la seva mare, doncs la Cristina fa avui 30 anyets!!!


Des del lakul MOLTES FELICITATS als pares, Albert i Cristina per la nova generació lakulera, la Martina!



Qui s'anima? Vinga, tots a fer fills!!!! Si més no, practiqueu força!, perque ara sentirem alló de ... caca!... son! ... teta! ...

dilluns, 7 de juliol del 2008

Adéu Telecinco!

La campanya de boicot dels internautes catalans a favor de dessintonitzar Telecinco consisteix en l'enviament massiu de correus electrònics amb la consigna recurrent "Passa-ho". Els promotors del boicot denuncien que la cadena "comparteix les exigències del Manifiesto que demana que el Congrés dels Diputats elabori una normativa per fixar que el castellà sigui la llengua oficial i preeminent a tot el territori estatal". DESSINTONITZA TELECINCO

A més a més, cal recordar que Telecinco va posar "a disposició del col·lectiu que porta aquesta iniciativa el seu canal de televisió per donar suport a aquest projecte". Una mesura inèdita des que es va acabar la dictadura franquista.
El mail de boicot acaba dient que "Si ells s'adhereixen al manifest, nosaltres ens adherirem a un boicot. Telecinco mai més! Passa-ho".
Actualment, Telecinco és líder d'audiència a Catalunya. Els promotors del boicot recorden que “en el seu moment vam aconseguir fer-nos respectar davant la maca Pasqual. Ara és hora d'impedir que aquells que no entenen el que significa el respecte a una llengua”. D'altra banda, TeleMadrid, la televisió pública de la Comunitat de Madrid també s'ha adherit al Manifiesto por una llengua común.