divendres, 20 de juny del 2008

Un 3000 amb la SELK



La SELK treballa fa dies amb l'organització d'una nova sortida. En aquesta ocació i fent cas als usuaris del bloc (que mitjançant unes enquestes han pogut anar decidint), serà un 3000, molt possiblement el Bachimala o bé Robiñera, que si va bé seria pel cap de setmana del 28-29 de juny.

La possiblitat, que encara s'està estudiant, pot ser marxar divendres al vespre amb la finalitat de poder fer nit a lloc, i l'endemà està descansats per poder fer una petita excursióo bé també es contempla sortir dissabte de bon matí i al arribar fer la petita excursió. Provablement Cañon de Añisclo.
Animeu-vos a participar-hi!

dilluns, 16 de juny del 2008

Percussió i gralles per Sant Joan


El grup d’animació igualadí Mal de Cap organitza el 2n concurs de gralles, tabals i percussió de carrer, després de l’èxit de la primera edició celebrada l’any passat. Serà el dimarts 24 de juny, diada de Sant Joan, a la Plaça Pius XII, i començarà a partir de les 6 de la tarda. Les bases del concurs marquen grups de 4 membres com a mínim, els quals hauran d’interpretar 2 peces, en uns 6-7 minuts. El jurat estarà format per músics de la professió i per gent amb reconeguda experiència en el món de la música tradicional i popular. La inscripció és fins el 18 de juny i es pot trobar tota la informació en aquest enllaç. Aquest concurs s’emmarca en els actes organitzats en motiu de la revetlla de Sant Joan festa nacional dels Països Catalans a Igualada.

dijous, 5 de juny del 2008

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT