dijous, 29 de maig del 2008

2on concurs fotogràfic lakuler

Un cop finalitzada la recollides de fotografies ara toca votar-les, a sota podreu veure com s'ha de votar:

El jurat serem nosaltres mateixos (tots els membres del lakul haig presentat foto o no, i vinguessin al pont o no), tenin en compte que no ens podem votar les fotos d'un mateix. Cadascú podrà votar tres fotografies de cada categoria, otorgant a la millor que cregui 3 punts, la segona 2 punts i la tercera 1 punt, les votacions s'enviran al correu electrònic ritxiktrixi@hotmail.com o antoniguix@hotmail.com especificant la categoria, el número de la fotografia i els punts otorgats.
Hi ha temps fins diumenge 15 de juny.

Categoria activitat




















Categoria artística










Categoria mites o acte mític































































divendres, 9 de maig del 2008

2on concurs de fotografia Lakuler

Després de passar el pont de la figa d'enguany, tornem a engegar el concurs de fotografies del Pont, amb les següents categories:


- Categoria d'activitats (curs de cuina, jocs de nit, sopar, correbars, sortida per Bcn, cinefòrum...)
- Categoria d'artítiques
- Categoria de mítiques o de mites (que hi surtin mites o punts de mite)


El jurat serem nosaltres mateixos, tenin en compte que no ens podem votar les fotos d'un mateix. Cadascú podrà votar tres fotografies de cada categoria, otorgant a la millor que cregui 3 punts, la segona 2 punts i la tercera 1 punt, les votacions s'enviran al correu electrònic lakuligualada@gmail.com.
Les fotos les envieu al Ricard Sayavera o al Toni Guix abans del diumenge 25 de maig de 2008 i nosaltres quant les tinguem totes les penjarem i llavors hi haurà un temps per fer les votacions. En les fotografies no ha de sortir el nom de la persona que l'ha feta.

Vinga a participar tothom!!!!

dimecres, 7 de maig del 2008

Empresonat per la bandera!





En ple segle XXI, a casa nostra es continuen donant situacions pròpies d’altres èpoques. Tals són els fets que ocorregueren a Terrassa, en el marc d’una manifestació de rebuig a la presència de la bandera espanyola a l’Ajuntament, l’any 2002. A l’acabar la manifestació, es va intentar despenjar la bandera i la policia va carregar contra els manifestants (font: http://www.bonrotllo.cat/)





divendres, 2 de maig del 2008

Fins dilluns

TANCAT PEL
PONT DE LA FIGA 2008