dilluns, 14 d’abril del 2008

Moixiganguers iniciaran les actuacions amb el cap de setmana morat

El proper cap de setmana els Moixiganguers d’Igualada encetaran la temporada celebrant el conegut Cap de Setmana Morat amb les activitats i esdeveniments següents:

- El divendres 18 d’abril, de 22:00h a 24:00h, hi haurà un assaig de castells obert a tota la ciutat, serà al local d’assaigs al C/Caputxins, s/n.
- El dissabte 19 d’abril a les 17:30h, a la plaça Pius XII es celebrarà el Festival Infantil, on es faran tallers de castells, treballs manuals, música i hi haurà una xocolatada per tothom.
- El mateix dissabte 19 d’abril a les 19:00h, a l’Espai Cívic Centre (C/Trinitat, 12), tindrà lloc la Conferència: “Els castells a Xile” a càrrec dels Castellers de Vilafranca.
- El mateix dissabte 19 d’abril a les 00:00h, a la Sala (plaça Cal Font, s/n) Festa Morada.
- El Diumenge 20 d’abril a les 12:30h, a la plaça Pius XII, es celebrarà la Primera Actuació de la Temporada, on la colla Igualadina actuarà conjuntament amb els Sagals d’Osona i els Castellers de Sant Cugat.

L’actuació d’aquest diumenge, després d’un llarg període d’assaigs, es presenta molt prometedora, amb tres castells de set a la cartera, t'ho deixaràs perdre?

dijous, 3 d’abril del 2008

A,b,c,D,E,...,J

Estem d'acord que encara ens manca concienciar-nos per la compra de productes etiquetats en català. També podem atribuir que moltes empreses no fan aquest esforç, i per tant, comprar en català resulta car.




S'acosta sant.Jordi

Ara que s'acosta sant Jordi, us volem preguntar en una nova enquesta pels vostres hàbits de lectura. Quants llibres has llegit l'últim any?