dijous, 27 de març del 2008

I tu què hi dius?


La Collanada , a la qual estem "adherits", està d'aniversari!!! Fa 5 anys que Igualada disposa de més activitats per escollir, i des de fa un any, la FESTA D'HIVERN de la ciutat ja és una realitat.
Ara ens toca a tots fer creixer aquest projecte. Engresca als teus amics, a la teva colla, a la dels veins, als germans petits i grans, .... i és que tothom amb ganes de construïr hi té cabuda.
Aquest dissabte celebrem l'assamblea, on podràs escoltar les propostes, i com no, dir la teva!
Volem canviar la realitat festiva popular d'Igualada ara!
Anima't i participa!

dimecres, 26 de març del 2008

Vacancetes per tots els gustos!

Ja és habitual que els del lakul ens posem d'acord per fer activitats plegat, però sempre hi ha versions de tot plegat, normal amb el gran nombre de gent que hi ha a la colla.
Uns en parella, uns solets, uns en grup, però el més important, disfrutant cada moment com el primer dia.


VIATGE A TERRES VALENCIANES
Onze lakulers ens vam traslladar a unes terres resacosses per les falles. Allà es van allotjar a la comarca dels Serrans, cap a l'interior, contretament al poble de Sot de Xera. Un poble amb alguns aspectes força peculiars, però que ens va acollir prou bé.

Un dia vam viatjar a la capital, València, on vam visitar la bonica i dèvil albufera i el centre de la ciutat. Sempre amb el nostre guia particular, en Seve, sense el qual no hauriem disfrutat de la prespectiva que vam tenir.

De Àlbum del Ricard

També vam desplaçar-nos cap a la muntanya interior, Xera i Chulilla. Un fira medieval, neu, fort vent, i uns paradors amb el seu encant. Per cert, el barça a 4 punts! Nosaltres i els de valencia contents.

Per últim i després de molt de cotxe, vam fer al mona a l'autopista, com sempre!

dijous, 20 de març del 2008

La selecció Moixiganguera al VII torneig intercasteller de futbol sala

Aquest cap de setmana passat a Vilafranca del penedès i de la mà dels castellers de Vilafranca és va celebrar el setè torneig intercasteller de futbol sala.

Com ja és costum els Moixiganguers d'Igualada van presentar-si amb una "selecció" de jugadors per tal de millorar els resultats de l'edició anterior a on van quedar desens. El sorteig per jugar la fase de grups, els van aparellar amb l'última campiona, la jove de Sitges, juntament amb els castellers de Cerdanyola i els Matossers de Molins de Rei.

El primer partit que van jugar els Moixis va ser contra la jove de Sitges, es va perdre per 4-0 (l'únic partit sobre el paper que es podia perdre). El segon partit va ser contra els Matossers i es va guanyar per 5-1. L'últim partit de la lligueta a on es jugaven classificar-se per jugar els 8ens de final era contra els de Cerdanyola i es va tornar a guanyar per 5-3.

A 8ens de final era l'hora de jugar contra un equip que ja ens havíem enfrontat altres vegades i els quals a alguns membres de l'equip i afició moixiganguera els hi feia por, eren els Nyerros de la plana. La selecció morada va fer un partit seriós i va aconseguir guanyar-los per 2-0 i d'aquesta manera es plantaven a 4rts de final. Ara però tocava una dutxa sopar, una mica de festa i a dormir.

El diumenge a quarts de 11 del matí començava el partit de 4rts contra els Capgrossos de Mataró, era un rival fort i això va poder mentalment amb els Moixiganguers que van sortir una mica encongits per por del rival, aixó va fer que al descans ja es perdes per 1-0. Tot i que des de la banda es va animar, el partit es va acabar perdent per 3-0. D'aquesta manera ens deixaven eleminats del campionat els que serien hores més tard els campions. Ara només podiem jugar per quedar 5ens.

L'útlim partit de la jornada va ser contra els castellers de Sants a on les dues aficcions van donar el màxim d'elles, el partit va començar bastant equilibrat i arribant al descans amb un 2-2 al marcador, però a la repressa del joc els Moixiganguers es van adormir i Sants ho va aprofitar per marcar 3 gols seguits que sentenciava el partit, tot i que en l'últim moment es va poder maquillar una mica el resultat marcant el tercer gol pels morats resultat final 5-3.

Així es va acabar l'aventura del setè torneig, amb un gust molt dolç per haver pogut jugar els 4rts de final i així aconseguir el nostre objectiu.

dilluns, 3 de març del 2008

Fruita catalana

A la passada enquesta es preguntava pel consum diari de fruita. Els resultats diuen que mengem fruita, però no la suficient o recomenable. Una quarta part dels vots no consumeixen fruita habitualment. A posar-hi solució.

ASSOCIACIÓ EN DEFENSA DE L'ETIQUETATGE EN CATALÀ


Ara us volem preguntar sobre els vostres hàbits de compra. Voldriem saber si quan anem a comprar us fixeu si l'etiquetatge dels productes és en català o bé comprem sense donar-hi cap importancia i fixant-nos amb altres paràmetres.