dijous, 28 de febrer del 2008

La SELK estrena l'any amb bloc

La SELK (Secció Excursionista del Lakul) ha iniciat les activitats d'enguany tot estrenant un bloc. Aquest servirà per ampliar l'informació donada des d'aquest bloc. Horaris, recorreguts, mapes, traçats de GPS, durades, desnivells, enllaços d'interes, i tot alló que us pogueu imaginar estarà disponible al nou bloc de la SELK.



Aquest diumenge 2 de març es portarà a terme la primera sortida del 2008, que ens traslladarà al la serra del Montsec, més concretament a Montsec de Meià.

Des d'aquí us animem a participar-hi!

dimarts, 26 de febrer del 2008

Preparatius Setmana Santa

Bones amics/gues!!!

Aquest cap de setmana van sonar coses per fer per Setmana Santa (del 20 al 24 de març inclossos).
Vaig sentir d'anar per les terres alacantines, on podriem llogar una casa de colonies/turisme rural i passar-hi allà 3-4 nits.

Bona idea!

S'ha comentat a la Sònia Dueñas si podria fer d'intermediaria (casa/lakul & lakul/casa). Ha dit que si! Gràcies!
Ara, el punt més important seria saber la disponibilitat que teniu tots vosaltres per anar-hi.
Per tant us pregunto ho següent: Qui vindria per setmana santa a les terres alacantines? Responeu per correu electronic o al Ricard en persona COM A MÀXIM aquest cap de setmana (1-2 de març), si us plau!

dimarts, 19 de febrer del 2008

Sotada 2008 (Can Fuster)

El passat diumenge dia 17 vàrem celebrar la ja tradicional calçotada Lakulera a Can Fuster a on ens vem reunir per allà a les 12 del migdia per començar a fer el dinar. En total vem ser una 20 de lakulers.
El menú va constar de calçots amb salvitxada, carn de xai i botifarra a la brasa amb all-i-oli, tot ben regat amb vi, refrescos, cervesa i de postres un tiramisú, café, copes i puro.
a punt de posar els calçots

ara la carn




i finalment el pa torratmentre es fa el dinar, alguns esperen

"vaya cola-cao!!!!"



el noi cola-cao fent alguna cosa

menjant per fi, els calçots!

amb la panxa plena




el fantàstic tiramisú i els seus cuiners

dilluns, 18 de febrer del 2008

Amunike's campions del torneig 2008

Aquest any i per segon any seguit els Amunike's han aconseguit ser els campions del torneig intern dels Moixiganguers d'Igualada, sent l'equip que més punts ha aconseguit durant la lligueta i la victòria a la final.

Classificació final
1 - Amunike's
2 - 87+1
3 - Moixinos
4 - Minyons
5 - Anti-87


Partits
Dia 11/01/2008

Moixinos 2 - 87+1 2
Anti 87 2 - Amunike's 4

Dia 18/01/2008

Moixinos 3 - Anti 87 0
87+1 3 - Minyons 2

Dia 25/01/2008

Anti 87 3 - Minyons 6
Moixinos 1 - Amunike's 1

Dia 01/02/2008

Amunike's 5 - Minyons 4
Anti 87 1 - 87 + 1 4

Dia 08/02/2008

Amunike's 3 - 87+1 2
Moixinos 2 - Minyons 2

Dia 15/02/2008

Consolació: Minyons 4 - Moixinos 4
(guanya Moixinos en els penals)
Final: Amunike's 3 - 87+1 2

dimecres, 6 de febrer del 2008

ENQUESTES: Del sexe a la fruita

Fa uns dies que heu pogut anar trobant varies enquestes a la part dreta d'aquest bloc. L'última enquesta que es va proposar va ser relacionada amb el sexe, més concretament sobre l'edat amb que vam pedre la virginitat. Com sempre en aquest tema, n'hi ha que han tingut més sort que altres. Val a dir que l'edat mitja dels lectors d'aquest bloc ha estat entre els 17 i 18 anys. Així doncs, els resultats han sigut els següents:


Ara us proposem la següent enquesta sobre el sa costum de menjar fruita.

dilluns, 4 de febrer del 2008

ANIVERSARI del BLOC

Per aquestes dates fa un any d'aquest bloc que estas llegint. Per aquest motiu et volem donar les gràcies per fer augmentar dia rere dia el nombre de visites, de comentaris i aportacions realitzades.

Ha sigut un any on hem passat una mica de tot. Temps d'eufória on hem publicat 3 o 4 post a la setmana, de sequera quan les idees o la manca de temps no ens deixen renovar, d'innovacions quan hem afegit algun element nou al bloc, ...

Esperem que tant la gent que visiteu el lloc sovint com els que hi passeu de tant en tant hi trobeu quelcom d'agrable que us fagui repetir. Tanmateix continuem acceptant post del dia a dia per augmentar els 88 post publicats a dia d'avui i les gairabé 800 visites mensuals de mitjana (no les pàgines vistes).

dissabte, 2 de febrer del 2008

CARNESTOLTES!

Una vegada acabades les festes de la Setmana dels Barbuts i la Festa de Sant Antoni comença el Carnestoltes. Les festes de Carnaval o Carnestoltes a casa nostra es celebren de Dijous Gras a Dimecres de Cendra i caracteritzen per ser un moment de transgressions desenfrenades, per la sàtira política, pels enfrontaments festius, per les desfilades de comparses i rues plenes de gent disfressada, per les mascarades i per tot tipus d'altres inversions dels papers socials, moments de revolta controlada en què el món es posa momentàniament de cap per avall. Uns dies plens d'excessos carnals i gastronòmics previs a l'arribada de la meditació i els dejunis propis de la Quaresma.

I tu de que et disfresses? Algú de calçot! i ja ens el menjarem ben aviat!