dimarts, 20 de novembre del 2007

FAUST'07 - L'altra festa

Igualada te vida! Sembla que el fred havia glaçat tot el que es pugui moure, però no! Des de la collonada estem tirant endavant per primer cop la FAUST, la festa que es fa gran! Si us sembla bé, us explico una miqueta:


  • QUÈ ÉS LA COLL@NADA? Som una entitat igualadina formada per sis colles d'amics (la quadrilla, el getho, ca la iaia, les mosses, els can cri i el lakul), que ens vam unir per fer un front comú cap als nostres objectius davant el consistori igualadí.

  • QUINS OBJECTIUS TE? Volem donar un cop d'efecte amb l'àmbit de les festes populars igualadines, i orientar-les cap alló que nosaltres creiem. Festes populars.

  • COM ES MATERIALITZEN? Des de fa alguns anys, la coll@nada estem treballant estiu rera estiu amb l'actiu més important que tenim (la gent de les colles d'amics) per muntar actes festius que creiem que fan falta a les nostres festes. De sempre, l'anar a negociar amb l'ajuntament ens hem trobavem amb la mateixa resposta, no hi ha pressupost, el pressupost està tancat, ..., sense tenir-nos en conte per l'edició següent. Per aquest motiu els nostres actes són un clar exemple que amb imaginació i ganes de passar-ho bé el pressupost pot passar a un segon pla, encara que sempre sigui molt important. Enguany també engeguem una vella reivindicació, la FAUST'07.

  • QUÈ ÉS LA FAUST'07? La FAUST'07 vol ser l'inici, el precedent, el nom d'una segona festa gran igualadina.
  • AMB QUE COL·LABORA L'AJUNTAMENT? Ens cedeixen l'ús de l'espai públic, ens proporcionen els dos entarimants que necessitem i ens finacien un equip de so dels tres que ens fan falta.
  • COM S'ACONSEGUEIX LA RESTA DE FINANÇAMENT? Procurem autofinanciar tots els actes possible, per això hi ha algun acte que no té el preu popular que des de la coll@nada desitjaríem.
  • QUINS ACTES TE LA PRIMERA FAUST? Té pocs actes, els que des de l'organització podem assumir. Us adjunto el cartell de la FAUST'07 on els podreu llegir.
  • NO FARÀ FRED? Sí, aquests dies en fa força, però amb les ganes que hi ha i l'ajuda de la FAUSTINA ...
  • FAUSTINA? Sí, la que serà la beguda igualadina!
  • COM S'HI POT COL·LABORAR? Evidentment la millor manera de col·laborar amb una festa popular és ser-hi, però si no s'hi pot ser per mil i una raó us estariem molt agraïts que ens ajudéssiu amb la difusió d'aquesta festa.
  • MÉS INFORMACIÓ? Segurament els mitjans de comunicació comarcals en parlaran i en parlen, doncs la noticia sobte, però per més informació consulteu la modesta web de la coll@nada [ http://www.lacollanada.org/ ], el portal bonrotllo.cat [ http://www.bonrotllo.cat/ ], o els web's de les colles de ca la iaia , getho i lakul, entre d'altres.

Aquí la petiteta explicació, ara només anirmar-vos a fer-la gran. Participa! i de ben segur que junts ho aconseguirem. Endavant les FESTES POPULARS!
Seguirem informant, estigues atent/a!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Bruno ha dit...

Eingg???... aquest ultim comentari no el veig massa clar :-D, el que si vec clar es que miri per on miri esta el lakul donant guerra a les festes d'igualada... ostia que grans que sou¡¡¡¡ xDDD Ánims pq la Faust07 té bona pinta¡¡¡

Anònim ha dit...

q guay!