diumenge, 27 de maig del 2007

1er concurs de fotografies del Lakul

Un cop finalitzada la recollides de fotografies ara toca votar-les, a sota podreu veure com s'ha de votar:


El jurat serem nosaltres mateixos (tots els membres del lakul haig presentat foto o no, i fóssin al pont o no), tenin en compte que no ens podem votar les fotos d'un mateix. Cadascú podrà votar tres fotografies de cada categoria, otorgant a la millor que cregui 3 punts, la segona 2 punts i la tercera 1 punt, les votacions s'enviran al correu electrònic ritxiktrixi[arroba]hotmail[punt]com o antoniguix[arroba]hotmail[punt]om (el Ricard i el Toni no voten) especificant la categoria, el número de la fotografia i els punts otorgats.

Hi ha temps fins diumenge de la setmana vinent.

A part de les categories abans esmentades s'ha presentat una fotografia en la categoria freak:


S'admeten vots

Per qualsevol dubte pregunteu a traves de correu electrònic al Ricard o al Toni.

Categoria activitat
























Categoria grup












Categoria paisatge















divendres, 25 de maig del 2007

Mou-te

CONCERTS
Divendres 25
  • A Puig-Reig (el Berguedà) es celebra la primera edicó del FES-TOUR, que preten ser un festival itinerant de música en calalà. Aquesta primera edició consta amb 23:30h SOTA ZERO, 24:30h GUAITA'L, 1:30h IN-FUZZIONS, 2:30h STROMBERS, 3:30h KAYO MALAYO, 4:30h VALL FOLKSKA, 5:30h MALASPINA i fins les 7:30 Dj's. El preu són 5€.

CINEMA

Aquest cap de setmana, entre d'altres opcions podeu trobar HALF NELSON.

CULTURA

Dissabte 26

  • Un any més la Llacuna acollirà el tradicional Aplec del Castell una trobada que es celebra al Castell de Vilademàger, i que compta amb diferents activitats. Més informació a www.bonrotllo.cat

Diumenge 27

divendres, 18 de maig del 2007

Concurs de fotografies

Bones a tothom!

Aquest post es per iniciar el concurs de fotografies del Pont de la Figa'07. Hi haurà tres categories: foto de grup, paissatge i activitats del Pont (excursió, visites als pobles, concurs de koloke, curs de cuina, joc del 10 anys...).
El jurat serem nosaltres mateixos, tenin en compte que no ens podem votar les fotos d'un mateix. Cadascú podrà votar tres fotografies de cada categoria, otorgant a la millor que cregui 3 punts, la segona 2 punts i la tercera 1 punt, les votacions s'enviran al correu electronic lakuligualada@gmail.com.
Les fotos les envieu al Ricard Sayavera o al Toni Guix abans del diumenge 27 de maig de 2007 i nosaltres quant les tinguem totes les penjarem i llavors hi haurà un temps per fer les votacions. En les fotografies no ha de sortir el nom de la persona que l'ha feta.
El premi encara està pendent de veure quin serà.
Vinga a participar tothom!!!!

dimecres, 16 de maig del 2007

La Mola 1.107m – El Montcau 1.056m


La Mola al parc natural de Sant Llorenç, ha estat el quart cim assolit per la gent del Lakul. La sortida ha estat molt concorreguda, i dotze lakulers, han assolit dos cims, la Mola, i el Montcau.

Aquest diumenge passat es va sortir d'Igualada a les 8 del matí, després d'una nit de descans i poca festa, direcció al coll d'Estenalles, punt d'inici de la sortida. A ple sol, i envoltats per una multitud de pares, fills, gossos, etc. començarem la nostra excursió, desviant-nos una mica de la gent, direcció al Montcau, cim d'esplèndides vistes, cap a Montserrat, Montseny, i el parc natural de Sant Llorenç i la serra de l'Òbac.

Continuarem, per la serra del pagès, entre boscos d'alzines i de rouredes, fins arribar al Morral del Drac, cova de llegendes i mil històries, situat sota la última pujada, abans d'arribar a la Mola. Després de la ultima pujada, per una fàcil canal, arribarem al monestir romànic que es troba situat al cim de la Mola. Com es de suposar, molta gent, un bon restaurant, i bones vistes, cap a Terrassa, Sabadell, Matadepera, Sant Llorenç, Montserrat, Montseny, etc. Foto de rigor, esmorzar, tornada.

La tornada s'efectuà pel mateix camí, visitant els Òbits, cases d'èpoques medievals a la roca, i el roure de Palau.

Després d'aquest cim, cal dir que ja en portem quatre, amb una mitjana superior a les 10 persones, que han arribat als cims.

divendres, 11 de maig del 2007

Amb la calor, acció!

CONCERTS


DIVENDRES 11
  • A la Cova del Rec d'Igualada podem trobar els K-TAR-6. Aquell grup que va tocar un any a l'últim local del lakul. Versión varies a partir de 23:30 aproximadament.
  • A Barcelona, al parc del Forum i a partir de les 21h, es celebra la telecogresca, amb ANTONIA FONT, CELTAS CORTOS, DJ's, ... Entrada anticipada 14€ i a la guixeta 25€.
DISSABTE 12
  • Can Macarró, a Calaf, celebren el seu 2on aniversari amb XERREMEQU TIQUIS MIQUIS, CARLES BELDA I ELS BADABADOC i ESCAMOT TAMARRO.
  • Vilafranca ens ofereix un concert gratuït a partir de les 23h la presentació del nou CD de REVOLTA 21, acompanyat amb ESCANDOL PÚBLIC i BLACK SHEEP.
  • A Tàrrega hi ha una nit dedicada a la rumba amb GERTRUDIS, LA TROBA KUNG-FÚ, SABOR DE GRÀCIA, ... a partir de les 22:30h. Segons www.decibels.cat és gratuït.

CINEMA
Aquest cap de setmana podem veure una història real a
Diario de la calle




ESPORTS
Diumenge 13 a quarts d'una l'espectacle de la F1.
Diumenge 13 a les 19h Barça-Betis. En joc la jornada 34 de lliga.

dimarts, 8 de maig del 2007

Curs de cuina

El diumenge al matí desprès d'haver fet una volta amb cotxe i amb presses per continuar les visites és va realitzar el curs de cuina. Un curs de cuina que ja va sent un clàssic dins del pont de la figa.Aquest cop els alumnes del curs es van dividir en 6 grups i cada grup realitzava un plat.

El menú va ser el següent:

Tartaleta de sardina
Pastís de porros
Creps amb botifarra d'arròs i formatge brie
Llagostins al curry
Conill gratinat amb all-i-oli de mel

i per postres:

Pastís d'aniversari


Cal dir que el resultat del curs va ser d'un bon nivell (tret del pastís de porros una mica massa cuit). Des d'aquí aprofito per dir que tots els alumnes milloren satisfactoriament.
Aquí teniu les receptes si algú té un problema per veure-les que m'envii un correu i ja li contestaré amb les receptes adjuntades.













LA MOLA PEL COLL D’ESTENALLES (1.107m)

(Mola 1.107m i Montcau 1.056m)
Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac


La Mola és el punt culminant del massís de Sant Llorenç de Munt i del Vallès Occidental amb els seus 1.104 m d'altitud. Al seu cim es troba el Monestir romànic de Sant Llorenç de Munt.
Està situat dins la Serralada Prelitoral entre la riera de les Arenes i el riu Ripoll, dintre del terme municipal de Matadepera, separa les conques del Llobregat i el Besòs. Altres poblacions properes són Terrassa, Castellar del Vallès, Mura, Sabadell i Sant Llorenç Savall.
Format per conglomerats presenta un relleu característic format per una successió de cingles combinats amb franges de relleu més suau que corresponen a una alternança de capes de sediments amb diferent resistència a l'erosió. Les capes dures s'erosionen més lentament i en el seu retrocés poden deixar testimonis en forma de monòlits com el Cavall Bernat o la Castellassa de Can Torres, visibles des de bona part de la plana vallesana, i el conegut com a Cova del Drac on la llegenda medieval situa el cau d'un d'aquests animals mitològics. Com a tot el massís, les coves i avencs són habituals (cova del Manel cova del Frare, avenc de can Pobla).

Cim nº4 de 10 ANYS 10 CIMS
Dia 13 de maig de 2007
Hora de sortida 8 hores del matí (Es queda a les 7:55h, per marxar a les 8h)
Lloc de sortida: Plaça del Lakul (o també dita plaça del Gasogen de Can Pasqual)
Hora de tornada: aproximadament les 15 hores.


Recorregut:
Aparcament del Coll d’Estenalles, 873m – Montcau 1.056m – Coll d’Eres 942m – Roure de Palau – Coll de les Pinasses 1.029m – Els Òbits – Pi Tort – Morral del Drac 968 m –Mola 1.107m.
(La tornada s’efectuarà pel mateix camí, sense passar pels Òbits, ni pel Montcau).
Quilometratge: Anada 6,5 km, tornada 5,5 km. Total 4 hores.

Per més informació de la sortida clicar aquí.