dimecres, 25 d’abril del 2007

Programació del Pont de la Figa 2007 a Berriz

Aquesta es una programació bàsica que en qualsevol moment es pot modificar:

Dissabte 28 d’Abril

Sortida d’Igualada al matí a 3/4 de 7 ( màxim) i puntuals
Esmorzar a mig camí (Monegros, Zaragoza, etc.)
Arribada a Berriz al migdia
Dinar a la casa o a mig camí (cadascú es porta el seu de casa)
Tarda d’instal·lació, migdiada, passejada pel poble, etc.
Sopar a la casa
Festa pels voltants...

Diumenge 29 d’Abril

Esmorzar a la casa
Curs de cuina
Dinar
Tarda per acabar d'omplir
Sopar a la casa
Joc de nit
I Festival nacional de cant, karaoke, performance, teatre, etc. del Lakul.
(per parelles, un de sol, per grups, s’han de currar una actuació de 2 a 4 minuts, o simplement cantar una canço al Karaoke o currar-se una performance (eh! Roger i Ricard) o una obra teatral, monòleg, etc. temàtica lliure però que es pugui relacionar amb alguna cosa del Lakul)
Fi de festa

Dilluns 30 d’Abrill

Esmorzar a la casa
Excursió-matinal (SELK) cim Anboto
Dinar
Tarda de visita a Bilbao
Sopar a Bilbao
Festa boja per Billbao

Dimarts 1 de Maig

Esmorzar a la casa
A mig matí, marxar de la casa
Parada a dinar a mig camí
Arribada a casa a la tarda

dimecres, 18 d’abril del 2007

Tercer cim Anboto 1.331 m. (País Basc)

Aquest any com ja sabeu s'està fent una serie de sortides per commemorar els 10 anys del Lakul. Ja s'han fet dos cims i a finals del mes d'abril intentarem fer el tercer. Aquest cim el farem al País Basc, aprofitant que estarem durant quatre dies per allà.

Aquí podeu trobar un breu explicació de la sortida que farem.





Des de Urkiola

La via normal consisteix sortir de Urkiola (713 m), vorejar Urkiolagirre o Urkiolamendi (1.009 m) per arribar a les campas de Asuntze (870 m). La font d'aigües ferrosses que manen en aquest lloc rep l'onomatopeic nom de Pol-pol, que es el soroll que fan les aigüeas al brollar. La pista que ens ha portat a Asuntze travessa aquest paratge sota la mola rocossa d'Anboto (1.331 m) per situarnos sota la mateixa, en el coll de Pagozelai (970 m). En aquest punt arrenca la veritable pujada de la muntanya. Un sender que en camina sobre les pedregosses pendents (Arrueta) fins el coll d'Agindi o Anboto sakona urkulu (1.227 m), una bretxa just a l'Oeste del cim. Ja en la aresta, un simple recorregut al costat seu ens condueix a la soperb cim (1.331 m).

divendres, 13 d’abril del 2007

Setmana Santa


La gent del Lakul per setmana santa van anar a passar uns dies al Berguedà, concretament a la població de Bagà.

El dilluns de Pasqua, com és costum, ens vàrem reunir, els que ja hi eren més uns pocs que quedavem per Igualada, per fer i menjar la mona de pasqua. El mal temps i la resaca van fer que el dinar durés lo just i necessari per endrapar els 5 pollastres a l'ast, les patates xips i la mona. Tot i així el café amb les gotes corresponents no van faltar.

De tornada visita pel Berguedà i el Solsonès. Veient l'estat del trànsit per la carretera C-16, vàrem optar per circular la carretera que va de Berga a Solsona, es va poder gaudir del paisatge, tot i que les corves van fer que algú tinguès de deixar el pollastre a peu de carretera.