divendres, 26 de gener del 2007

La SELK

La SELK (Secció Excursionista del Lakul) va nèixer fa relativament poc, a finals de l'any 2006, arran de la sortida al Costabona. Tot i que dins de la colla del Lakul sempre hi hagut una gran tirada a practicar l'excursionisme, ja sigui, fent pics a l'estiu als Pirineus, com fent sortides comarcals d'un sol dia, però mai ens haviem plantejat fer una secció dins del Lakul especialitzada en aquest sentit.


El seu fundador Jordi Carulla, la va començar a impulsar a finals del novembre de 2006, de manera de preparar la sortida al Costabona, a on hi van participar un total de 6 lakulers. La següent sortida que van organitzar va ser la de Torrella de Foix. Una excel·lent matinal a on es va poder comprovar l'estat físic del nostre amic Magí Tort, tirant tot el camí al davant, però sempre fallant els metres finals per arribar al cim.


Ara aquesta secció veient el 10è aniversari ha cregut convenient fer un projecte ambicios, però no impossible. Aquest projecte ha estat anomenat "10 anys 10 cims".

El projecte consta de fer un cim al mes, des del febrer fins al novembre i convinant, els Pirineus, cims comarcals, el País Basc i el País Valencià.

Aquest projecte començaria el dia 11 de febrer amb un cim comarcal (veieu l'enquesta a l'apartat SELK, dreta) encara per triar. Hi ha diferents opcions de cims del voltant de la comarca de l'Anoia i seria una matinal de diumenge al matí.

El projecte continuaria el mes de març amb una sortida de raquetes de neu (si hi ha neu), el mes d'abril una sortida amb bicicleta, el maig aprofitant el pont de la figa una matinal pel País Basc, el Juny un cim de la Catalunya Nord, els mesos de juliol i agost aprofitant el bon temps aniriem cap els Pirineus, el setembre es faria un cim emblàmatic com el Pedraforca, l'octubre dins del pont del pilar baixariem cap a les del País Valencià i finalment el mes de novembre un altre cim comarcal.

Més endavant s'anirian confirmant les sortides (dies, llocs,...)

2 comentaris:

mrpage ha dit...

La prestigiosa Muntanya Blava de Castellolí està entre un dels 10 cims? Jo m'hi veig amb cor de fer-ne la seva ascenció.

Ai no, que la van fer desaparèixer. Cagum...

Anònim ha dit...

Jejeje, es que aquella kk de poble no respecten res!!!